СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

„Златната ябълка на успеха 2017“

„Златната ябълка на успеха 2017“

„Златната ябълка на успеха 2017“ среща филолози и икономисти от СУ с работодатели

 

На 27 април 2017 г. за пета поредна година в Аулата на Софийския университет ще се проведе кариерното изложение „Златната ябълка на успеха“. Компании от всички икономически сектори ще предложат работа и стаж на студенти от Факултета по класически и нови филологии (ФКНФ), Факултета по славянски филологии (ФСлФ) и Стопански Факултет (СтФ) към Алма матер. „Златната ябълка на успеха“ се организира от Кариерния център към Факултета по класически и нови филологии (ФКНФ) и Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съвместно с Хорайзънс България, агенция за подбор на персонал.

На 27 април (четвъртък) 2017 г. от 10 до 17 часа в Аулата на Алма Матер филолози и икономисти, студенти в Софийски университет, ще получат възможността да се срещнат с десетки работодатели, за да намерят най-подходящата работа или стаж. През 2016 г. 35 компании от сферата на ИТ, телекомуникации и BPO, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки, НПО и организации с идеална цел участваха във форума. Повечето от тях имаха последващи интервюта с кандидати и намериха своите бъдещи служители. Регистрацията продължава и се очаква броят им да се увеличи.

Софийският университет подготвя студенти в над 30 филологически специалности в бакалавърска и магистърска програма в два факултета – по славянски и по класически и нови филологии. През 2015 и 2016 г. Стопанският факултет заема първо място в рейтинговата система на МОН в обучението по икономика в страната сред всички висши училища. Заради високото ниво на обучение тези студенти са сред най-търсените от международните и български фирми, които работят в сферата на аутсорсинга, IT технологиите, търговията.

Участието във форума е безплатно за студентите. Всеки студент може да се регистрира тук.

Кариерният форум „Златната ябълка на успеха“ се организира съвместно от Факултета по класически и нови филологии, Факултета по славянски филологии (ФСлФ), Стопански Факултет, Центърът за кариерно развитие на СУ и „Хорайзънс България“, агенция за подбор на персонал.

За резервации на фирми и консултации на студенти:
Христина Иванова, hristina.ivanova@horizons.bg, Тел. +359 887 188 308

Кариерен център на СУ
„Хорайзънс България“

За контакти с медиите:
Мая Цанева, maya.tsaneva@horizons.bg, Тел. +359 885 050 729
За подробности: https://www.facebook.com/events/1815775895343469/
Регистрация на студенти