СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

НАКРАТКО ЗА HORIZONS BULGARIA

ОПИТ В ПОДБОР НА КАДРИ

Horizons Bulgaria е водеща агенция за подбор на персонал, лизинг на персонал и executive search в България, със седалище в София и с повече от 20 години опит както на местния, така и на европейския пазар. Нашата компания е специализирана в предоставянето на комплексни решения в областта на откриването, подбора и привличането на персонал и управленски кадри, използвайки разнообразни методологии.
Нашата индустриална специализация е в: IT, Телекомуникации, Финансови услуги, Енергетика, Бързо-оборотни стоки и Продажби на дребно, Производство, Строителство, Фармация, Потребителски и бизнес услуги.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ
ОТКРИВАНЕ НА ТАЛАНТИ

Нашата основна цел е да открием и привлечем най-добрите професионалисти за нашите клиенти – работодателите, като внимателно анализираме наличните ресурси и използваме своите богати познания и опит в индустрията. Стремим се да намерим перфектното съответствие между нуждите на работодателя и възможностите и квалификациите на кандидатите, като по този начин създаваме дълготрайни и успешни професионални връзки.
Вярваме, че нашият екип от опитни консултанти и специалисти в областта на човешките ресурси е ключът към постигането на нашата мисия. Ние сме ангажирани да предоставяме висококачествени услуги, професионално консултиране и персонализиран подход към всеки един от нашите клиенти.

CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

Благодарение на нашата широка мрежа от контакти и ресурси, разполагаме със значително познание и разбиране за различните сектори и пазарни тенденции. Това ни позволява да предложим нашите клиенти иновативни и ефективни решения, които да отговарят на техните специфични нужди и да допринесат за тяхната успешна бизнес дейност.
Ние се гордеем с нашата репутация като надежден и доверен партньор за подбор на персонал и управление на таланти. С дългогодишния си опит и стремеж към отличност, ние продължаваме да се развиваме и да предоставяме висококачествени решения, отговарящи на изискванията и предизвикателствата на съвременния пазар на труда.


ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR УСЛУГИ

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

ОБУЧЕНИЯ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.