ХОРАЙЗЪНС БЪЛГАРИЯ СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2003

като дъщерно дружество на Джордан Шепърд България, което да покрива нуждите на клиентите за подбор на експертно и средно управленско ниво.

Джордан Шепърд България е основана през 2003 като част от JordanSheppard International (международна executive search компания с глобалнa дейност ), като имено това е първото име на местното дружество в България. Със седалище в София, компанията първоначалното оперира изцяло на регионално ниво със собствени офиси в Румъния и Сърбия и участие в проекти в Чехия, Полша и Унгария. За следващите 9 години фокусът на компанията се насочи върху Балканите и Джордан Шепърд стана пазарен лидер в областта на executive search в България.

image1

През периода 2005-2008, Horizons се развива бързо на национално ниво

и става една от водещите и най-големи агенции за подбор на персонал в България, откривайки офиси в най-големите градове в страната. Компанията инвестира и в нови услуги и бизнеси в областта на човешките ресурси – обучения (Horizons Development, Ascent Bulgaria), организационо развитие и диагностика (HumanSynergistics Bulgaria), payroll (Market Entry Services), лизинг на персонал (Horizons Staff Leasing), софтуер за подбор на персонал (Sincron SW), HR аутсорсинг (HR Manager™), Виртуален асистент по подбор (Чатбот),  Работодателска марка (Employer Branding) и др.

От 2005 до 2011 г. , дейността на компанията в областта на подбора се е осъществявала под два отделни бранда в зависимост от нивото, вида услуга и необходимата консултантска експертиза:

  • Horizons Bulgaria – Стандартен Подбор (search & selection recruitment) за експертно и средно ниво
  • JordanSheppard – Xедхънтинг (headhunting / executive search) за топ мениджмънт

От 2012 г., дружеството оперира като незaвисима и водеща агенция за подбор с централа в София и представителства в Русе (за Северна България) и Пловдив (за Южна България) и партньорства в Румъния и Сърбия.

  • Horizons Bulgaria – Стандартен Подбор (search & selection recruitment) за експертно и средно ниво
  • Horizons Executive Search е наследникът на JordanSheppard и нашата марка за Executive search 

Изпратете ни запитване


 

КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

Подбор на персонал

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

Executive management search

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

Хедхънтинг

Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

On site recruiter

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

Обучения

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

Лизинг на персонал

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.