СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

HORIZONS BULGARIA СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2003

Horizons Bulgaria е създадена през 2003 г. като дъщерно дружество на JordanSheppard International , с цел покриване на нуждите на клиентите за подбор на експертно и средно управленско ниво. Първоначално основана като част от международна компания за executive search с глобално присъствие, Horizons Bulgaria бързо се утвърди като лидер на пазара на executive search услуги в България и региона.

РЕГИОНАЛНО РАЗШИРЕНИЕ И УСТАНОВЯВАНЕ НА ПАЗАРНИ ЛИДЕРСКИ ПОЗИЦИИ

Със седалище в София, компанията Horizons Bulgaria първоначално оперираше на регионално ниво със собствени офиси в Румъния и Сърбия и участие в проекти в Чехия, Полша и Унгария. През следващите девет години фокусът на компанията се насочи върху Балканите, където се утвърди като пазарен лидер в областта на executive search в България.

НАЦИОНАЛНО РАЗШИРЕНИЕ И НОВИ УСЛУГИ

В периода 2005-2008 г. Horizons Bulgaria се развива бързо на национално ниво и се утвърждава като една от водещите и най-големи агенции за подбор на персонал в България, откривайки офиси в най-големите градове в страната. Компанията инвестира в разнообразни нови услуги и бизнеси в областта на човешките ресурси.

ЕВОЛЮЦИЯ НА МАРКИТЕ И КОНСУЛТАНТСКА ЕКСПЕРТИЗА

От 2005 до 2011 г. дейността на компанията в областта на подбора се осъществява под два отделни бранда в зависимост от нивото, вида услуга и необходимата консултантска експертиза: Horizons Bulgaria, която се специализира в стандартен подбор (search & selection recruitment) за експертно и средно ниво, и Horizons Executive Search, която предлага хедхънтинг (headhunting/executive search) услуги за топ мениджмънт със специален фокус върху откриването и привличането на лидери, които могат да управляват стратегически и оперативни промени, осигурявайки устойчив растеж и конкурентно предимство за организациите, които обслужваме.

НОВОТО ВРЕМЕ: НЕЗАВИСИМА АГЕНЦИЯ С РАЗШИРЕН ОБХВАТ

От 2012 г. Horizons Bulgaria оперира като независима и водеща агенция за подбор с централа в София и представителства в Русе (за Северна България) и Пловдив (за Южна България). Компанията продължава да изгражда силни партньорства в Румъния и Сърбия, утвърждавайки се като надежден партньор за своите клиенти.

CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

НОВИ ХОРИЗОНТИ С HORIZONS EXECUTIVE SEARCH

Horizons Executive Search, продължава да бъде нашата марка за executive search услуги. Ние предоставяме на клиентите си персонализирани и висококачествени решения за подбор на висше управленско ниво, подпомагайки ги да намират най-добрите лидери за техните организации.

Horizons Bulgaria е вашият партньор в подбора на персонал и развитието на човешките ресурси, осигурявайки стратегически решения, които подкрепят успеха и растежа на вашата компания.