СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

ХОРАЙЗЪНС БЪЛГАРИЯ СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2003

като дъщерно дружество на Джордан Шепърд България, което да покрива нуждите на клиентите за подбор на експертно и средно управленско ниво.

Джордан Шепърд България е основана през 2003 като част от JordanSheppard International (международна executive search компания с глобалнa дейност ), като имено това е първото име на местното дружество в България. Със седалище в София, компанията първоначалното оперира изцяло на регионално ниво със собствени офиси в Румъния и Сърбия и участие в проекти в Чехия, Полша и Унгария. За следващите 9 години фокусът на компанията се насочи върху Балканите и Джордан Шепърд стана пазарен лидер в областта на executive search в България.

image1

През периода 2005-2008, Horizons се развива бързо на национално ниво

и става една от водещите и най-големи агенции за подбор на персонал в България, откривайки офиси в най-големите градове в страната. Компанията инвестира и в нови услуги и бизнеси в областта на човешките ресурси – обучения (Horizons Development, Ascent Bulgaria), организационо развитие и диагностика (HumanSynergistics Bulgaria), payroll (Market Entry Services), лизинг на персонал (Horizons Staff Leasing), софтуер за подбор на персонал (Sincron SW), HR аутсорсинг (HR Manager™), Виртуален асистент по подбор (Чатбот),  Работодателска марка (Employer Branding) и др.

От 2005 до 2011 г. , дейността на компанията в областта на подбора се е осъществявала под два отделни бранда в зависимост от нивото, вида услуга и необходимата консултантска експертиза:

  • Horizons Bulgaria – Стандартен Подбор (search & selection recruitment) за експертно и средно ниво
  • JordanSheppard – Xедхънтинг (headhunting / executive search) за топ мениджмънт

От 2012 г., дружеството оперира като незaвисима и водеща агенция за подбор с централа в София и представителства в Русе (за Северна България) и Пловдив (за Южна България) и партньорства в Румъния и Сърбия.

  • Horizons Bulgaria – Стандартен Подбор (search & selection recruitment) за експертно и средно ниво
  • Horizons Executive Search е наследникът на JordanSheppard и нашата марка за Executive search 

Изпратете ни запитване


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

ОБУЧЕНИЯ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.