МЕТОД ЗА ПОДБОР

ЗА СРЕДНО УПРАВЛЕНИЕ И ПЕРСОНАЛ НА ЕКСПЕРТНО НИВО

Ние комбинираме ефективността на директното търсене и обхватността на класическия подход на обяви с фокус върху правилния подбор. Прилагаме използването на динамична база данни от потенциални кандидати, като оценяваме съответствието на професионалните и личностни характеристики спрямо изискването на компанията клиент.

Преди започване на всеки проект по подбор на персонал и търсене на успешния професионалист, ние се уверяваме, че добре разбираме бизнеса на нашите клиенти и можем да достигнем до желания резултат.

КРАТКО СЪДЪРЖАНИЕ НА УСЛУГАТА

HR консултантите на Horizons Bulgaria помагат на своите клиенти в създаването на длъжностни характеристики, съставяне на обява и сверяване на изискванията на работодателя с актуалното състояние на пазара на труда, подготовка на медиен план и подходящо представяне на клиента, публикуване на обявите в подходящите медии и управление на кандидатурите, проучване, интервюиране и оценка на кандидатите, подготовка на техните профили и представяне, изготвяне на кратък списък със съответните предимства и недостатъци на кандидатите; логистика на срещите и обратна връзка, преговори с избрания кандидат и подпомагането му в процеса на смяна, мониторинг по време на адаптация в новата компания.

ГЪВКАВОСТ И АКТИВНОСТ

В случай, че след този процес не бъде идентифицирано най-подходящото попълнение в компанията от реакцията на пазара, при липса на кандидати по определена обява, ние прилагаме програма за професионални препоръки с директна връзка с утвърдени професионалисти, познавайки дадена среда или активираме свои съществуващи контакти от други проекти или на кандидати, чиято кариера управляваме и насочваме.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ


Изпратете ни запитване


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

ОБУЧЕНИЯ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.