+359 2 963 43 23
Следвайте ни

 

КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ОБУЧЕНИЯ

… ние пак оставаме добри рикрутъри и хедхънтри, ако e нужно.

image7

 

МОДЕЛЪТ

… който прилагаме в организирането на една тренинг програма, е подобен на един процес на подбор на служител.

ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ, ОТ КАКВО ОБУЧЕНИЕ ИМАТЕ НУЖДА

Ако не сте наясно, ни споделяте проблема, който сте установили или нуждата, която е провокирала вашия интерес, а ние ви помагаме да дефинирате областите в които имате нужда от външни консултанти и тренери и ви съветваме евентуално за програмите и вариантите, които има на пазара.

ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ БЮДЖЕТА

… с който разполагате, времевата рамка, в която искате да се случат обученията, а и другите ресурси и фактори, с които искате да се съобразите. Ако не сте наясно каква сума да отделите, ние ви ориентираме за цените.

НИЕ НАМИРАМЕ МАЙ-ОПТИМАЛНИЯ ВАРИАНТ

… за вашите нужди и ви предлагаме консултиране и опции.

Хорайзънс България работи с едни най-добрите тренери в България, които предлагат своите услуги на freelance принцип. Това са опитни обучители, които практикуват само тази професия и/или такива, които идват директно от бизнеса с практически опит и които правят това като странична дейност.
Хорайзънс България разполага с богата база данни от тренери в различни обучителни области и специализирани индустриални сфери.
Хорайзънс България има уменията да открие за вас тренери, които дори не са в страната и да предложи уникални решения за развитието на вашия персонал.

Изпратете ни запитване за обучение