Horizons Bulgaria специализира в набиране и подбор на персонал

за висококвалифицирани позиции  на средно мениджърско и експертно ниво.

horizons5

Ние комбинираме ефективността на директното търсене и обхватността на класическия подход на обяви с фокус върху правилния подбор. Прилагаме използването на динамична база данни от потенциални кандидати, като оценяваме съответствието на професионалните и личностни характеристики спрямо изискването на компанията клиент.

Преди започване на всеки проект по подбор на персонал и търсене на успешния професионалист, ние се уверяваме, че добре разбираме бизнеса на нашите клиенти и можем да достигнем до желания резултат.

КРАТКО СЪДЪРЖАНИЕ НА УСЛУГАТА

HR консултантите на Horizons Bulgaria помагат на своите клиенти в създаването на длъжностни характеристики, съставяне на обява и сверяване на изискванията на работодателя с актуалното състояние на пазара на труда, подготовка на медиен план и подходящо представяне на клиента, публикуване на обявите в подходящите медии и управление на кандидатурите, проучване, интервюиране и оценка на кандидатите, подготовка на техните профили и представяне, изготвяне на кратък списък със съответните предимства и недостатъци на кандидатите; логистика на срещите и обратна връзка, преговори с избрания кандидат и подпомагането му в процеса на смяна, мониторинг по време на адаптация в новата компания.

ГЪВКАВОСТ И АКТИВНОСТ

В случай, че след този процес не бъде идентифицирано най-подходящото попълнение в компанията от реакцията на пазара, при липса на кандидати по определена обява, ние прилагаме програма за професионални препоръки с директна връзка с утвърдени професионалисти, познавайки дадена среда или активираме свои съществуващи контакти от други проекти или на кандидати, чиято кариера управляваме и насочваме.


Изпратете ни запитване


 

КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

Подбор на персонал

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

Executive management search

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

Хедхънтинг

Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

On site recruiter

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

Обучения

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

Лизинг на персонал

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.