Хорайзънс България е разпознато име в HR обществото и водеща агенция за подбор на персонал.

ПОДБОР НА ПРАВИЛНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Подборът на подходящи специалисти за вашата компания може да отнеме много време. В този процес има доста работа за един вече натоварен бизнес. Мислили ли сте някога да си партнирате с консултантска фирма за подбор на персонал?
Хорайзънс България е създадена през 2003 г. като дъщерна компания на UK хедхънтинг компания.
Както тогава, така и сега ние покриваме най-високите, средните и експертните нужди от подбор на нашите клиенти. Освен това ние разработваме силно и пълно портфолио от услуги в сферата на човешки ресурси.
Щастливи сме, че имаме в нашия екип HR консултанти с бизнес познания и индустриална специализация, както и професионално разбиране за бизнес тенденциите. Те опознават вас и вашия бизнес и ви предлагат лична услуга за подбор на персонал.

ОСНОВНИ СТЪПКИ ПРИ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Изясняване на профила на кандидата

включително изисквания за длъжността, нейното дефиниране и събиране на информация. Наличието на подробна и ясна длъжностна характеристика е от решаващо значение за безпроблемния процес по подбор на персонал. Изясняването на профила очертава самия подбор на персонал и целевата аудитория.

Проучване на HR пазара

Идентифицирането на наличието на таланти – наличните търсени специалисти, е важен етап от процеса по подбор на персонал. Подобна дейност е важна част от търсенето, за да се поставят реалистични очаквания на клиента.

Етап по подбор

Етапите на процеса по подбор на персонал трябва да бъдат предварително определени – като шортлист или брой интервюта. Те са основните етапи за прогреса на процеса по подбор на персонал.

НАШИЯТ ПРОЦЕС ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ВКЛЮЧВА:

  • Длъжностни характеристики и изясняване на търсения талант
  • Публикуване на отворената позиция в най-подходящите онлайн платформи за работа и социалните медии
  • Подсилване и реклама за по-добри резултати в търсенето
  • Разглеждане на CV-та и изготвяне на списък с подходящи кандидати
  • Изготвяне на въпроси на базата на професионална компетентност
  • Провеждане на телефонни интервюта
  • Провеждане на лични/онлайн интервюта и оценка на кандидатите
  • Подготвяне на профили на кандидати, както и представяне на предимствата и недостатъците им
  • Организиране на интервюта и обратна връзка към кандидатите и клиента
  • Преговори с избрания кандидат и спомагането му в процеса на смяна на позицията и проследяване на адаптацията му в новата компания

АДАПТИРАНЕ НА ВАШИТЕ НУЖДИ ОТ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Както при всички наши услуги по подбор на персонал, ние ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да осигурим нивото на подкрепа, което е точно за вас.
Това може да е присъствието на професионалист от нашата агенция за подбор на персонал на вашите интервюта, или ние да провеждаме целия ви процес на подбор от началото до края.
В случай, че след този процес не идентифицираме най-подходящия професионалист или ако не се намери такъв, ние полагаме допълнителни усилия. Ние се стремим към най-удовлетворяващия за нашия клиент резултат, въвеждаме програма за професионална препоръка сред професионалната си мрежа от контакти и/или активираме контакти от предишните си проекти, или се свързваме с кандидати, на които сме съдействали кариерно.

 
 
 
 
 
 


ОЩЕ ПО ТЕМАТА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Още полезна информация и статии >>> в нашия БЛОГ


Изпратете ни запитване


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

ОБУЧЕНИЯ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.