+359 2 963 43 23
Следвайте ни

 

Horizons Bulgaria специализира в набиране и подбор на персонал за висококвалифицирани позиции  на средно мениджърско и експертно ниво.

Ние комбинираме ефективността на директното търсене и обхватността на класическия подход на обяви с фокус върху правилния подбор. Прилагаме използването на динамична база данни от потенциални кандидати, като оценяваме съответствието на професионалните и личностни характеристики спрямо изискването на компанията клиент.

Преди започване на всеки проект по подбор на персонал и търсене на успешния професионалист, ние се уверяваме, че добре разбираме бизнеса на нашите клиенти и можем да достигнем до желания резултат.

Кратко Съдържание на Услугата

HR консултантите на Horizons Bulgaria помагат на своите клиенти в създаването на длъжностни характеристики, съставяне на обява и сверяване на изискванията на работодателя с актуалното състояние на пазара на труда, подготовка на медиен план и подходящо представяне на клиента, публикуване на обявите в подходящите медии и управление на кандидатурите, проучване, интервюиране и оценка на кандидатите, подготовка на техните профили и представяне, изготвяне на кратък списък със съответните предимства и недостатъци на кандидатите; логистика на срещите и обратна връзка, преговори с избрания кандидат и подпомагането му в процеса на смяна, мониторинг по време на адаптация в новата компания.

Гъвкавост и Активност

В случай, че след този процес не бъде идентифицирано най-подходящото попълнение в компанията от реакцията на пазара, при липса на кандидати по определена обява, ние прилагаме програма за професионални препоръки с директна връзка с утвърдени професионалисти, познавайки дадена среда или активираме свои съществуващи контакти от други проекти или на кандидати, чиято кариера управляваме и насочваме.


Изпратете ни запитване за Подбор на персонал


 

Подбор на персонал

Horizons специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.
see_more_BG

Лизинг на персонал

Хорайзънс е лицензирана като предприятие, което осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса…
see_more_BG

Обучения

HORIZONS предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси…
see_more_BG

Организационно консултиране

Предлагаме нашата експертиза при анализ на ефективността на HR и бизнес практиките във Вашата компания…
see_more_BG

Управление на кариерата

Като професионалисти с богат практически HR  и бизнес опит, ние можем да подпомогнем развиването на…
see_more_BG

Аутплейсмънт

Това е стойностна и етична услуга, насочена към компании, които са решили да съкратят част от персонала с цел…
see_more_BG