СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛИЗПРАТИ CV

 

ПОДБОР НА СЛУЖИТЕЛИ & ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Наемането на експерти и ИТ персонал включва подбор и наемането на подходящи кандидати за работните места на компанията. Услугите за лизинг на персонал са предназначени да подпомогнат административните дейности на работодателя.

ИНВЕСТИРАНЕ В БЪЛГАРИЯ ПОТЕНЦИАЛ И ВЪЗМОЖНОСТИ >>>

ПОДБОР НА МЕНИДЖМЪНТ ПЕРСОНАЛ (САМО ЗА ПОЗИЦИИ В ТОП МЕНИДЖМЪНТ)

Подбор на мениджмънт персонал осигурява директен и поверителен подход при идентифициране и привличане на висококачествени мениджмънт кадри. ИМениджмънт подбор е специализирана форма на рекрутиране, фокусирана върху запълването на позиции в топ мениджмънт. Процесът включва обширни проучвания и мрежова дейност, за да се създаде база от потенциални кандидати. Мениджмънт подборът се използва често за позиции като главни изпълнителни директори, финансови директори и други ръководни кадри.

RAAS
АБОНААМЕНТЕН ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Подборът като услуга (RaaS) е вид аутсорсинг решение за рекрутиране, което осигурява на компаниите услуги за намиране и наемане на подходящи служители, на абонаментен принцип. RaaS доставчиците обикновено се занимават с целия процес на рекрутиране, от намиране на кандидати до извършване на селекция, интервюиране и наемане. Моделът RaaS е гъвкав и скалируем, което го прави подходяща опция за компании от всички размери и отрасли.

Request HR

GENERAL REQUEST INFORMATION / ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ПО ЗАПИТВАНЕ

First

YOUR COMPANY INFORMATION / ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА ТЪРСЕЩА СЛУЖИТЕЛИ

POSITION PROFILE / ПРОФИЛ НА ПОЗИЦИЯТА

Consent/ Съгласия