СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА ОТ ТРЕНЕРИ

Хорайзънс България разполага с широка партньорска мрежа от тренери, професионалисти в различни области на бизнеса в България и чужбина. Благодарение на тяхната експертиза, всяко обучение и академия ние разработваме съгласно конкретните потребности и поставените цели. И тъй като за нас е важно да реагираме в кратки срокове и да предоставим точното решение на нашите клиенти, винаги сме в търсене на нови партньори и интересни идеи.

АКО ИМАТЕ

 • Опит във воденето на корпоративни обучения и/или
 • Професионален опит в определена бизнес сфера, който искате да споделите с мениджъри и специалисти и/или
 • Иновативна и вълнуваща тема, която да представите пред аудиторията и/или
 • Желание да проектирате, развиете и реализирате тренинг академия

То тогава се присъединете към нашата мрежа от професионалисти в областта на бизнес обученията.
Свържете се с нас и се опитайте да ни впечатлите с Вашите портфолио от теми обучения, харизма и иновативно мислене.

КАТО ТРЕНЕР НА ХОРАЙЗЪНС ВИЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА

 • споделяте иновативните си идеи и да получите професионална помощ при реализацията им ;
 • определяте сами своята степен на заетост и ангажираността си;
 • работите в екип и да обменяте опит с Ваши колеги обучители;
 • бъдете представен на настоящите и потенциални клиенти на Хорайзънс България и
  ще имате доверен и открит бизнес партньор.

Заедно ще разработим разнообразни индивидуални теми или тренинг академии, съгласувани с новите тенденции и търсенето на пазара.


станете наш тренер


 

ОСНОВНИ ПРЕПОРЪКИ ЗА ОБУЧИТЕЛИ

 • Определете целите си! Това ви помага като обучители да обясните лесно на всеки участник, защо е в залата. Нека не ви учудва факта, че въпреки ясно формулираната тема и програма, винаги има хора, които са объркани за това, какво предстои и какво ще научат. Дайте им възможност да са напълно наясно и ако това, което предстои не ги интересува, дайте им възможност дори да напуснат и да се откажат от предоставената им възможност.
 • Не се паникьосвайте! Запомнете! Участниците не знаят, какво точно се каните да им преподавате и съобщите, така че, ако нещо сте променили или пропуснали, те няма как да разберат или почувстват това, освен ако не се паникьосате. Грешки прави всеки, важно е как успявате да се справяте с грешките.
 • Бъдете подготвени! като войници. Инструкциите са винаги много по-ефективни, когато са добре подготвени, отлично научени и пряко насочени към темата и целите на вашата работа. Участниците ценят добре подготвените и отлично организираните обучения. Предварителната подготовка, освен това ви помага да предвидите възможните въпроси, проблемни ситуации и трудности, които имат нужда от повече внимание, промяна на съдържанието, презентацията или времето за работа и почивка.
 • Осигурете материали за раздаване! Дори ако темата и съдържанието изглеждат лесни и популярни за вас, това няма да е така за участниците, иначе те не биха имали нужда от това обучение. Вие искате те да могат да използват наученото след края на обучението, ето защо осигурете им информация като раздавателен материал, който да им припомни основното. В същото време, не забравяйте, че, ако вашите материали съдържат само академична информация, а не препоръки от типа „как да” , няма да бъдат достатъчно полезни и ефективни.
 • Поддържайте баланс! между задържане на вниманието върху вас и задържане на вниманието върху нещо друго (екран, бяла дъска, постер и др.). В същото време бъдете сигурни, че поддържате активен контакт с очи с всички участници и особено с тези, които са по-разсеяни и по-малко мотивирани да участват.
 • Бъдете интригуващи! Привличайте участниците и ги карайте да ви слушат като се стараете да бъдете интересен, очарователен и нестандартен говорител.
 • Дишайте! Вие имате нужда да поемете дъх, а участниците имат нужда да осмислят казаното – когато ги питате дали всичко е ясно и дали имат въпроси, дайте им поне минута да помислят и да ви отговорят! Консултирайте се постоянно с участниците и проверявайте дали успяват да ви следват.

 


Изпратете ни запитване


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.