СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛИЗПРАТИ CV

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА

Колко време отнема, за да получите оферта за работа и какво да очаквате след проведените интервюта? Николай Николов – Управляващ Директор

Топ тенденции при подбора на персонал

Всеки индивид в организацията се мотивира от различни неща, затова Вашият подход трябва да бъде индивидуален.

Помнете, че най- добрият начин да вдъхновите служителите си да се представят по- добре, е с всяко свое действие и с цялостното си отношение да им засвидетелствате своята подкрепа и доверие.

Създайте мрежа от контакти с талантливи хора, за да спестите време и усилия, когато възникне свободно работно място.

Един турист се разхождал в японската провинция и видял, че срещу него се задават двама тежко въоръжени с мечове и облечени в кимона самураи. Попитал ги:

ПОДБОР НА СЛУЖИТЕЛИ

Подборът на персонал е критичен процес за всички организации и включва намиране на правилния кандидат за определена работна позиция. В България, този процес може да включва различни етапи, като публикуване на обяви за работа, преглед и оценка на резюметата на кандидатите, интервюта, проверка на референции и др.

Horizons Bulgaria е водеща в тази област с над 20 години опит на българския пазар и в региона на Балканите. Ние сме специализирани в сложни и висококачествени решения за подбор на персонал на експертно, средно и високо ниво чрез различни методологии.

Нашата основен цел е да набираме най-добрите възможни професионалисти, като използваме оптимални ресурси за нашите клиенти – работодатели. Съсредоточаваме се както върху техническите квалификации, така и върху културното съответствие на кандидатите, тъй като знаем, че и двата елемента играят критична роля за дългосрочното производителност и удовлетвореност от работата.

ПРОЦЕС НА ТЪРСЕНЕ НА КАДРИ

Приемаме нашите клиенти като на партньори и работим в тясно сътрудничество с тях, за да разберем техните бизнес нужди, корпоративна култура и стратегически цели. Това разбиране ни позволява да адаптираме нашите услуги съответно и да гарантираме, че професионалистите, които набираме за тях, ще отговарят не само на техните текущи нужди, но и ще допринесат за техните дългосрочни цели.
Когато става въпрос за подбор на персонал в България, Horizons Bulgaria е идеалният партньор за работодателите. Ние разбираме уникалните предизвикателства на регионалния пазар и сме способни да предложим специфични решения за всяка индустрия или работна позиция.

Едно от нашите ключови предимства е широката ни мрежа от контакти и връзки, които ни позволяват да достигаме до широк спектър от кандидати. От стартиращи специалисти до висшите ръководители, ние сме способни да намерим идентичните таланти, които са необходими за успеха на вашата организация.

Horizons Bulgaria разбира важността на бързината в съвременния бизнес. С нашите ефикасни и гъвкави процеси за подбор, ние сме в състояние да наберем персонал бързо, без да правим компромис с качеството на кандидатите. Нашите професионалисти по подбор работят упорито, за да гарантират, че всеки набран кандидат ще бъде в състояние да има ценен принос към вашата организация от самото начало.

В Horizons Bulgaria, ние също така ценим прозрачността и честността в нашите взаимоотношения с клиентите. Предоставяме редовни актуализации по време на процеса на подбор и сме готови да отговорим на всякакви въпроси, които може да имате. Нашата цел е да ви осигурим спокойствие, знаейки, че вашите нужди от подбор на персонал са в надеждни ръце.

В Horizons Bulgaria вярваме, че нашата работа не свършва с набирането на персонал. Ние продължаваме да поддържаме връзка с нашите клиенти, за да можем да подпомагаме и усилията за управление на талантите, и да гарантираме, че нашите услуги продължават да отговарят на техните променящи се нужди.


CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

ОБУЧЕНИЯ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.