СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

ПОДБОР НА IT ПЕРСОНАЛ

Към стандартните решения за подбор на персонал и наемане на професионалисти,  развихме алтернативни модели, които предлагат голяма гъвкавост и могат да постигнат много по-бързо нужните резултати за откриване на търсените кадри.

CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
 ☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

ВИДОВЕ УСЛУГИ ПРИ НАЕМАНЕ НА ПЕРСОНАЛ В СФЕРАТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Подборът на IT специалисти изисква различен подход и методология на рикрутмънт. В голяма степен, професионалистите от IT сектора се ангажирани и достигането до тях изисква проактивен контакт или методология за подбор още известна като хедхънтинг.
Поради бурното развитие сектора на информационните технологии, софтуерни разработки и свързани дейности, изпитва голям недостиг на човешки ресурски.

 

ХЕДХЪНТИНГ НА IT ПЕРСОНАЛ

Трудната откриваемост на IT специалисти, изисква проактивно търсене и свързване с подходящи такива чрез бази данни, комуникация в социални и професионални мрежи и целенасочен контакт, с цел осъществяване на разговор и изследване на готовността на кандидата да се запознае и евентуално заинтригува от представянета възможност. Динамиката на пазара на човешки ресурси, налага използването на този рикрутмънт подход, като единствен възможен. Конкурентността на отправяното предложение, към потенциални кандидати, е от съществено значение при IT подбор. Финановите условия са съществено условие за евентуална промяна при IT специалистите. Директното търсене, в комбинация с атрактивни условия и конкурентно предложение, са съществени за привличането на кадри в IT подбор на персонал.

СОРСИНГ НА ТЕХНИЧЕСКИ КАДРИ

Хорайзънс България предлага и специфични дейности, услуги по подбор на IT персонал. Всеки процес по подбор на човешки ресурси стартира с проучване на пазара и идентифициране на правилните специалисти, тяхното откриване и достигане до тях. Така описаните дейности могат да се обобщят в комплекс от активности, наречен сорсинг. Сорсингът е най-времеотнемаща фаза от подбора, както и изискваща ясна идентификация на профила на потенциалните кандидати, с които ще се осъществи контакт и стартира процес по наемане.
Отделихме дейността СОРСИНГ, в самостоятелна услуга по подбора на IT специалисти, с цел да предоставим решение, работещо в полза на всички вътрешни рикрутъри, позволявайки им да разполагат с поток кандидати и се фокусират върху качественото проучване, интервюиране, привличане на правилните за компанията хора.

ПОДБОР НА АБОНАМЕНТ

Без значение дали правилната за нашите клиенти, услуга е хедхънтинг или само сорсинг на IT специалисти, Хорайзънс България предоставя тези решения за подбор на IT персонал, в абонаментен формат. Абонаментите услуги предоставят и различно ценообразуване, като заложените цели и постигнати резултати, могат да бъдат неограничени, а фиксираната цена за абонаментен период, да спести много финансови средства, които обикновено компаниите заплащат под формата на комисионна за успешно назначение. В рамките на абонаментния период, назначенията не се заплащат допълнително.
Абонаментните услуги са спомагателна дейност за вътрешните отдели по подбор и имат за цел да аутсорснат съществена част от дейността, изискваща време и повече на брой специалисти по подбор.

 

ONSITE RECRUITER®

Onsite Recruiter® e ценово ефективен аутсорсинг на функцията по ИТ подбор, заместващ потребността от наемане на нов специалист за екипа на Клиента или повишаване качеството и ефективността на съществуващите вече дейности по наемане. Onsite Recruiter® е специално и целево ангажиран експерт по подбора, който работи 100% само за Клиента на място в неговия офис или при Хорайзънс, използвайки топ класата и експертизата на нашия екип от консултанти.

ПРЕДИМСТВА НА ONSITE RECRUITER®

  • Получавате качествена услуга, даваща висока добавена стойност при рикрутмънт на IT специалисти
  • Експертиза: проектът се води и осъществява от специалист с най-актуален опит в подбора на позиции от бизнес сферата на Клиента
  • Капацитет и ангажираност: ангажираният IT рикрутър работи само по проекта
  • Клиентът разполага с достъп до база данни от таланти и най-доброто практическо ноу-хау. Консултантът не представя кандидатите по проекта на други клиенти.
  • Ценова ефективност: работа по неограничен брой позиции за срока на проекта и покриване на предсрочното им овакантяване. Фиксиран месечен разход.
  • Съкратени срокове и конфиденциална работа с доверен партньор.
  • Детайлно познаване на индивидуалните нужди от наемане на определени хора и изискванията към търсените професионалисти.
  • Възможност за ползване на услугата без допълнително назначение, само за определен проект или кратък период от време.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА IT ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ


CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

ОБУЧЕНИЕ ПОДБОР НА IT ПЕРСОНАЛ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на ИТ човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.