СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОРИЗПРАТИ CV

 

КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ


Подбор на персонал

Хорайзънс България е агенция за набиране и подбор на персонал специализирана в подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво. Индивидуален..

Executive management search

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

Хедхънтинг

Агенцията предлага Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

On site recruiter

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

Обучения

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

Лизинг на персонал

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.

НОВИ ПОЗИЦИИ

Вижте нашите актуални позиции, кандидатствайте СЕГА!

Отворени позиции

ТРЗ Специалист с HR функции

By Nikol Tosheva on март 27, 2023 Read more...
zam.glaven.schetovoditel
Отворени позиции

Заместник Главен Счетоводител

By Nikol Tosheva on март 23, 2023 Read more...
payroll
Отворени позиции

Специалист ТРЗ

By Nikol Tosheva on март 23, 2023 Read more...
Отворени позиции

Оперативен счетоводител

By Kameliya Dzerova on март 9, 2023 Read more...

ОСНОВНИ СТЪПКИ ПРИ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Дефиниране на профил

определяне на изискванията и събиране на информация

Уточнения и среща

с консултант на Хорайзънс България за обсъждане на бизнес условията

Процес на подбор

представяне на кратък списък с кандидати и организиране на интервюта

Договаряне на условията с кандидата

представяне на оферта за работа и „качване на борда“

Изпратете ни запитване

2385

Назначени служители

758

Доволни клиенти

42937

Работни часа

152703

Изпити чаши кафе

Плей Март Интернешънъл е нова компания в България. Като международна компания, ние разчитахме на услугите на Хорайзънс България, които ни помогнаха да установим операции в България чрез наемането на висококвалифицирани, талантливи и всеотдайни служители, специализирани в маркетинг, дизайн, логистиката, производството и счетоводството. Нашите хора ни правят най-добрите в света в това, което правим! Поради това се вълнувам за групата служители, които наехме чрез Хорайзънс. След като работих в тясно сътрудничество с Вашия екип в рамките на 18 месеца, бих искал да изкажа искрената си благодарност за предоставената ни несравнима услуга, която доведе до успешното наемане на много талантливи служители.

Като част от Linstrom Group, Lindstrom Bulgaria работи с Хорайзънс от самото начало на своята дейност в България от 2010 г. Ние все още им се доверяваме и използваме техните услуги за HR услуги при подбор, лизинг на персонал и обучения. За кратък период от време Horizons се отличи със своя гъвкав и професионален подход, както и способността им лесно да се справят с крайни срокове, да отговарят на нашите високи изисквания. Хорайзънс България е надежден и сигурен партньор с квалифицирани консултанти. Нашето партньорство е устойчиво и ефективно. Ние сме щастливи от техните услуги и силно ги препоръчваме на нашите бизнес партньори и клиенти.

Шнайдер Електрик България работи с Хорайзънс България по проекти за подбор в рамките на 6 години. По време на нашето партньорство ние имахме повече от 15 забележителни проекта за подбор, които бяха успешно завършени, включително такива за старши мениджмънт и профили с дълбоко специализирани умения. Благодарение на подкрепата на нашите партньори от Хорайзънс, ние успяхме да обединим нашите ресурси за разрастването на бизнеса ни и увеличихме броя на нашите служители за две години с 42%. В период на трудни времена на криза Хорайзънс ни подкрепи с проект преквалификация с успеваемост над 80%. Ние висок ценим нашето партньорство с тях.

Временно наемане на персонал

Временната работа известна още като лизинг на персонал, е бизнес услуга, при която едно юридическо лице (посредник) осигурява на друго юридическо лице (предприятие ползвател) персонал под негово ръководство и контрол. Такава услуга се предоставя до завършване на определена работа или за заместване на работник или служител, който отсъства от работа.download_orange

Обучения и развитие

HORIZONS предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси, като оказва аналитична и практическа подкрепа на мениджърите и техните екипи в анализирането и промяната на основните бизнес процеси, структурирането, планирането и прилагането на ефективни системи за пълноценно използване и управление на човешките ресурси в компанията.download_orange

НАШИЯТ ЕКИП

Катя Сотирова

Катя Сотирова

Изпълнителен Директор

Катя менаджира маркетинговите, административни и финансови дейности. Има дългосрочен практичен опит в много различни индустрии, както и академични постижения

Никол Тошева

Никол Тошева

Консултант ПОДБОР

Никол е бакалавър психолог, има опит в психодиагностиката и ЧР областта. Тя е нашият офис мениджър и отговаря за администрацията и офисния уют във фирмата.
 

Камелия Джерова

Камелия Джерова

Консултант ПОДБОР

Kaмелия ебакалавър Човешки Ресурси от УНСС и целенасочено се развива в сферата на подбора. В Хорайзънс тя работи по различни проекти в различни бизнес направления.

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Mениджър Администрация

Десислава организира административните въпроси и управление на компанията. Отговаря и за услугата по лизинг на персонал – EOR, както и вътрешен HR.

 

Horizons България е разпознато име в HR обществото с 20 години опит и присъствие сред водещите Агенции за подбор на персонал

Нашият професионален подход ще ви даде предимство в управлението на таланти.