СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛИЗПРАТИ CV

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ


Подбор на IT и Експертен Персонал

Horizons Bulgaria е агенция за набиране и подбор на персонал специализирана в подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво. Индивидуален..

Подбор на Мениджмънт Персонал

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

Хедхънтинг Методология

Агенцията предлага Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

Абонаментен Подбор на Персонал

Услуга абонаментен подбор на персонал, за компании с големи и постоянни нужди при търсене и наемане на кадри.

Обучения на Персонал

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационна диагностика, развитие и управление на човешките ресурси.

Лизинг на Персонал

Horizons Bulgaria е лицензирана фирма, която осигурява временна заетост, съгласно изискванията на Кодекса на труда, за временно наемане на служители.

НОВИ ПОЗИЦИИ

Вижте нашите актуални позиции, кандидатствайте СЕГА!

Отворени позиции

Административен Асистент

By Horizons Bulgaria on август 24, 2023 Read more...
Отворени позиции

Експерт, логистика

By Preslava Chimpilska on август 16, 2023 Read more...
Отворени позиции

Мениджър Производство

By Horizons Bulgaria on август 7, 2023 Read more...
Отворени позиции

Счетоводител (временен проект)

By Horizons Bulgaria on април 26, 2023 Read more...
Отворени позиции

Търговец международни пазари

By Horizons Bulgaria on април 26, 2023 Read more...

ОСНОВНИ СТЪПКИ ПРИ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Дефиниране на профил

определяне на изискванията и събиране на информация

Уточнения и среща

с консултант на Хорайзънс България за обсъждане на бизнес условията

Процес на подбор

представяне на кратък списък с кандидати и организиране на интервюта

Договаряне на условията с кандидата

представяне на оферта за работа и „качване на борда“

Изпратете ни запитване

2485

Назначени служители

958

Доволни клиенти

62937

Работни часа

182703

Изпити чаши кафе

Плей Март Интернешънъл е нова компания в България. Като международна компания, ние разчитахме на услугите на Хорайзънс България, които ни помогнаха да установим операции в България чрез наемането на висококвалифицирани, талантливи и всеотдайни служители, специализирани в маркетинг, дизайн, логистиката, производството и счетоводството. Нашите хора ни правят най-добрите в света в това, което правим! Поради това се вълнувам за групата служители, които наехме чрез Хорайзънс. След като работих в тясно сътрудничество с Вашия екип в рамките на 18 месеца, бих искал да изкажа искрената си благодарност за предоставената ни несравнима услуга, която доведе до успешното наемане на много талантливи служители.

Като част от Linstrom Group, Lindstrom Bulgaria работи с Хорайзънс от самото начало на своята дейност в България от 2010 г. Ние все още им се доверяваме и използваме техните услуги за HR услуги при подбор, лизинг на персонал и обучения. За кратък период от време Horizons се отличи със своя гъвкав и професионален подход, както и способността им лесно да се справят с крайни срокове, да отговарят на нашите високи изисквания. Хорайзънс България е надежден и сигурен партньор с квалифицирани консултанти. Нашето партньорство е устойчиво и ефективно. Ние сме щастливи от техните услуги и силно ги препоръчваме на нашите бизнес партньори и клиенти.

Шнайдер Електрик България работи с Хорайзънс България по проекти за подбор в рамките на 6 години. По време на нашето партньорство ние имахме повече от 15 забележителни проекта за подбор, които бяха успешно завършени, включително такива за старши мениджмънт и профили с дълбоко специализирани умения. Благодарение на подкрепата на нашите партньори от Хорайзънс, ние успяхме да обединим нашите ресурси за разрастването на бизнеса ни и увеличихме броя на нашите служители за две години с 42%. В период на трудни времена на криза Хорайзънс ни подкрепи с проект преквалификация с успеваемост над 80%. Ние висок ценим нашето партньорство с тях.

Временно наемане на персонал

Временната работа известна още като лизинг на персонал, е бизнес услуга, при която едно юридическо лице (посредник) осигурява на друго юридическо лице (предприятие ползвател) персонал под негово ръководство и контрол. Такава услуга се предоставя до завършване на определена работа или за заместване на работник или служител, който отсъства от работа.download_orange

Обучения и развитие

HORIZONS предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси, като оказва аналитична и практическа подкрепа на мениджърите и техните екипи в анализирането и промяната на основните бизнес процеси, структурирането, планирането и прилагането на ефективни системи за пълноценно използване и управление на човешките ресурси в компанията.download_orange

НАШИЯТ ЕКИП

Катя Сотирова

Катя Сотирова

Изпълнителен Директор

Катя менаджира маркетинговите, административни и финансови дейности. Има дългосрочен практичен опит в много различни индустрии, както и академични постижения

Никол Тошева

Никол Тошева

Консултант Подбор на Персонал

Никол е бакалавър психолог, има опит в психодиагностиката и ЧР областта. Развива своята експертиза в сферата на IT подбор на персонал.

Камелия Джерова

Камелия Джерова

Консултант Подбор на Персонал

Kaмелия е бакалавър Човешки Ресурси от УНСС и целенасочено се развива в сферата на подбора. В Horizons тя работи по различни проекти в различни бизнес направления.

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Mениджър Администрация

Десислава организира административните въпроси и управление на компанията. Отговаря и за услугата по лизинг на персонал – EOR, както и вътрешен HR.

Преслава Чимпилска

Преслава Чимпилска

Консултант Подбор на Персонал

Преслава е дипломиран психолог. Фокусирана е върху намиране на най-подходящи специалисти за експертни и търговски позиции.

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател

Милен създава Horizons Bulgaria през 2003г, консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България

Horizons България е разпознато име в HR обществото с 20 години опит и присъствие сред водещите Агенции за подбор на персонал

Нашият професионален подход ще ви даде предимство в управлението на таланти.