+359 2 963 43 23
Следвайте ни

Нашите партньори

 

logoInnovatoria – Дигитална маркетингова агенция.  Услуги в сферата на дигиталната реклама и маркетинг, SEO, PPC, продуктово развитие, web design, Изработка на Интернет банери, Медия планиране и Управление на събития, за малки и средни по размер компании, мобилни апликации и уеб базиран софтуер.

 

ascentlogo

Ascent Group е консултантска група, създадена да посрещне нуждите от висококачествени бизнес услуги за организации, които инвестират в Източна Европа. Чрез нашата група компании, ние предлагаме професионални услуги, свързани с бизнес развитие, финансово консултиране, счетоводно и данъчно обслужване, одит, обработка на заплати, юридическо консултиране, управление и развитие на човешките ресурси и обучения.

 

jslogo

Jordan Sheppard е добре позната компания за Executive Search, която подпомага на бизнеса на привлече най-добрите специалисти. Компанията има консултанти във важни центрове като Хонг Конг, Манчестър, Париж, Дубай, Мюнхен и Чикаго, които покриват всички развити индустриални региони и сектори.

 

cslogo
CEO SEARCH keeps in-house high-class research team to offer depth and confidentiality to our clients.
CEO SEARCH is a boutique executive search practice focusing only on top level roles in Bulgaria.

 

ascentlogo

Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.

 

ascentlogo

Работа.бг е онлайн портал за предлагане на работа от работодатели и агенции за подбор на персонал от България и чужбина.

 

 

jslogo

Софийски университет “Св. Климент Охридски” е основният национален висш образователен, научно-изследователски, културен и информационен център с високо международно признание. Хорайзънс България си партнира със Софийски Университет в направленията кариерно консултиране на студенти и организирането на ежегодния кариерен форум „Златната ябълка на успеха“, съвместно с Факултета по нови и класически филологии към Университета.