Нашите партньори

 

logo Хорайзънс България е член на Българска Конфедерация по Заетостта. Целта на конфедерацията е заедно с всички компании в бранша, да създаде устойчиво партньорство, чрез което да се изгради една по-добра работна среда в България. Тя е гласът на българските работодатели и защитава правата на работниците. БКЗ подпомага двете най-важни страни от пазара – работодателите и работниците.

 

logoХорайзънс България е член на Френско-българска търговкса и индустриална камара. Тя е организация с нестопанска цел, която обединява 240 френски, български и международни компании. В Камарата българските и френските предприемачи обединят сили с цел да окуражават и развиват двустранните икономически и търговски отношения между двете страни.

 

logoJooble е един сайт, където можете да търсите работа навсякъде из Интернет. Тази търсачка Ви позволява да търсите работа в основните портали за работа и кариерни сайтове в цяла България.

 

 

logoInnovatoria е дигитална маркетингова агенция.  Услуги в сферата на дигиталната реклама и маркетинг, SEO, PPC, продуктово развитие, web design, Изработка на Интернет банери, Медия планиране и Управление на събития, за малки и средни по размер компании, мобилни апликации и уеб базиран софтуер.

 

ascentlogo

Ascent Group е консултантска група, създадена да посрещне нуждите от висококачествени бизнес услуги за организации, които инвестират в Източна Европа. Чрез нашата група компании, ние предлагаме професионални услуги, свързани с бизнес развитие, финансово консултиране, счетоводно и данъчно обслужване, одит, обработка на заплати, юридическо консултиране, управление и развитие на човешките ресурси и обучения.

 

jslogo

Jordan Sheppard е добре позната компания за Executive Search, която подпомага на бизнеса на привлече най-добрите специалисти. Компанията има консултанти във важни центрове като Хонг Конг, Манчестър, Париж, Дубай, Мюнхен и Чикаго, които покриват всички развити индустриални региони и сектори.

 

logo
CEO Search е основана през 2003 г. като независима водеща фирма за екзекютив сърч. CEO Search е консултантска практика (част от групата Хорайзънс), предлагаща executive search, мениджмънт консултиране и коучинг услуги.

 

ascentlogo

Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.

 

ascentlogo
Работа.бг е онлайн портал за предлагане на работа от работодатели и агенции за подбор на персонал от България и чужбина.

 

 

jslogo

Софийски университет “Св. Климент Охридски” е основният национален висш образователен, научно-изследователски, културен и информационен център с високо международно признание. Хорайзънс България си партнира със Софийски Университет в направленията кариерно консултиране на студенти и организирането на ежегодния кариерен форум „Златната ябълка на успеха“, съвместно с Факултета по нови и класически филологии към Университета.