СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Нашите партньори

 

logoХорайзънс България е член на Френско-българска търговкса и индустриална камара. Тя е организация с нестопанска цел, която обединява 240 френски, български и международни компании. В Камарата българските и френските предприемачи обединят сили с цел да окуражават и развиват двустранните икономически и търговски отношения между двете страни.

 

logoInnovatoria е дигитална маркетингова агенция.  Услуги в сферата на дигиталната реклама и маркетинг, SEO, PPC, продуктово развитие, web design, Изработка на Интернет банери, Медия планиране и Управление на събития, за малки и средни по размер компании, мобилни апликации и уеб базиран софтуер.

 

ascentlogo

Ascent Group е консултантска група, създадена да посрещне нуждите от висококачествени бизнес услуги за организации, които инвестират в Източна Европа. Чрез нашата група компании, ние предлагаме професионални услуги, свързани с бизнес развитие, финансово консултиране, счетоводно и данъчно обслужване, одит, обработка на заплати, юридическо консултиране, управление и развитие на човешките ресурси и обучения.

 

ascentlogo

Българска асоциация за управление на хора е неправителствена организация с идеална цел, която е създадена, за да подпомага и развива професионалистите в областта на управлението на хора.

 

 

jslogo

Софийски университет “Св. Климент Охридски” е основният национален висш образователен, научно-изследователски, културен и информационен център с високо международно признание. Хорайзънс България си партнира със Софийски Университет в направленията кариерно консултиране на студенти и организирането на ежегодния кариерен форум „Златната ябълка на успеха“, съвместно с Факултета по нови и класически филологии към Университета.