СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Лидерска академия

Лидерската академия поставя пред себе си целта да подпомогне превръщане на мениджърите в осъзнати лидери. За тази цел те трябва да преминат пред личностно развитие и да унифицират разбирането си относно това какво е да бъдеш мениджър и лидер, който да бъде модел за поведение сред всички служители.

 

Модули на академията:

 

Модул 1. Аз съм

Всеки лидер, за да може да води останалите, се нуждае на първо място от по-високо ниво на разбиране на себе си, своите ценности, цели, работещи и неработещи поведения и модели. По-доброто разбиране на себе си ни дава и по-добра перспектива в това да разбираме околните и какво тях ги мотивира или ги прави по-малко продуктивни.

 

Модул 2. Коучинг

Коучинг уменията са универсален инструмент за всеки, който иска да се развива като лидер в работна среда. Коучинг уменията на слушане, разбиране, задаване на правилните въпроси с цел мотивация и подкрепяне на околните.

 

Модул 3. Мениджърски функции

Целта на този модул е да екипира участниците в Академията с ключови меки умения за всеки мениджър. Да даде възможност на участниците за работа в група, обсъждане и брейнсторминг на казуси и намиране на най-доброто решение. Този модул поставя участниците в ситуация на по-висша роля в йерархията, така че да взимат решения без участието на висшестоящите. Очакването е, че участниците ще могат да изработят свой модел и процес за вземане на важни решения на работното място. Да се научат и да могат най-ефективно да използват ресурсите, които им се предоставят на работното място.

Изпратете ни запитване за обучение