СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс България е лицензирана фирма, която осигурява служители под формата временна заетост, съгласно промените в Кодекса на труда от  2012 г.

ВРЕМЕННА РАБОТА

… известна още като лизинг на персонал, е бизнес услуга, при която едно юридическо лице (предприятие, осигуряващо временна работа) наема и осигурява на друго юридическо лице (предприятие ползвател) персонал под негово ръководство и контрол. Такава услуга се предоставя до завършване на определена работа или за заместване на работник или служител, който отсъства от работа или поради други причини.

ГЪВКАВО РЕШЕНИЕ

За фирми които имат нужда от нови или допълнителни служители, но не желаят или нямат възможност да ги назначат за постоянно при себе си.
Причините за това могат да са различни – законови ограничения, корпоративна политика, наемане на персонал за определен пиков период от годината, работа по проекти, както и оптимизиране на дейности чрез изнасяне извън компанията на неспецифични дейности и работни функции.

ФИНАНСОВО ИЗГОДНО РЕШЕНИЕ

Всички стартиращи, а дори и зрели компании имат ограничени финансови възможности, изнесеното управление на служители, предоставя повече време за реализация на бизнес планове и намалява административния разход на компаниите.

КАЧЕСТВЕНИ РЕСУРСИ

Лизингът на персонал, в по-голямата част от случаите, е услуга, комбинирана с друга услуга – Подбор на персонал. Това позволява качествен избор на кадри и последващото им организирано управление и администриране.

Прочетете за Ползите от лизинг на персонал по време на криза

ПО-МАЛКО АДМИНИСТРАТИВНА РАБОТА

Обемът от административна работа често води до излишен разход на време и средства. Лизингът на персонал е дейност, която успешно изнася този тип досадна, но задължителна работа към лизингодателя и предоставя повече време за преследване на бизнес целите на лизингополучателя.

КОНТРОЛ ВЪРХУ РАЗХОДИТЕ

По-голям контрол върху разходите на служителите. Фирмата лизингодател проверява всикчи разходи направени от служители и ги представя в детайлни справки на лизингополучателя. Последователният контрол, на множество нива, осигурява пълна прозрачност и невъзможност за злоупотреби.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ    I have read and accepted the Privacy Policy of Horizons Bulgaria ltd. / Запознат съм и приемам Политика за защита на лични данни Хорайзънс България ООД.  ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

   

  КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

   

  УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

  Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

  EXECUTIVE SEARCH

  Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

  ХЕДХЪНТИНГ

  Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

  HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

  Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

  ОБУЧЕНИЯ

  Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

  ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

  Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.