+359 2 963 43 23
Следвайте ни

КОНСУЛТИРАНЕ НА МЕНИДЖМЪНТА В ПРОЦЕС НА ПОДБОР

Предоставяме този тип услуга не само, когато целият процес по подбор е извършен със съдействието на Хорайзънс, но и в случаи, когато клиентите имат нужда от допълнителна помощ при избора на правилния професионалист в други кампании на клиента.

Нашите най-опитни консултанти могат да се включат в различните фази на интервюиране на кандидатите, да служат като независим наблюдател и/или участник в изясняването на професионалните, личностни, управленски и лидерски компетенции на кандидатите. Консултантът в такива проекти е доверен брейнсторминг партньор на мениджърите – участници в подбора, неговата цел е да подпомогне компанията в процеса на вземане на най-подходящото решение като предостави своята откровена обратна връзка и преценка. За целта консултантът предоставя устен и писмен доклад с наблюдения и препоръки.

По желание на клиента услугата може да включва прилагането на различни допълнителни инструменти за оценка на кандидатите, фасилитиране на процеса на интервюиране, подготвяне на клиента с цел провеждането на ефективно интервю, както и даване на обратна връзка на кандидатите. Дискретността е гарантирана във всеки аспект на услугата.

Изпратете ни запитване за ЧР услуги