КОНСУЛТИРАНЕ НА МЕНИДЖМЪНТА В ПРОЦЕС НА ПОДБОР

Предоставяме този тип услуга не само, когато целият процес по подбор е извършен със съдействието на Хорайзънс, но и в случаи, когато клиентите имат нужда от допълнителна помощ при избора на правилния професионалист в други кампании на клиента.

Нашите най-опитни консултанти могат да се включат в различните фази на интервюиране на кандидатите, да служат като независим наблюдател и/или участник в изясняването на професионалните, личностни, управленски и лидерски компетенции на кандидатите. Консултантът в такива проекти е доверен брейнсторминг партньор на мениджърите – участници в подбора, неговата цел е да подпомогне компанията в процеса на вземане на най-подходящото решение като предостави своята откровена обратна връзка и преценка. За целта консултантът предоставя устен и писмен доклад с наблюдения и препоръки.

По желание на клиента услугата може да включва прилагането на различни допълнителни инструменти за оценка на кандидатите, фасилитиране на процеса на интервюиране, подготвяне на клиента с цел провеждането на ефективно интервю, както и даване на обратна връзка на кандидатите. Дискретността е гарантирана във всеки аспект на услугата.

Изпратете ни запитване


 

КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

Подбор на персонал

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

Executive management search

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

Хедхънтинг

Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

On site recruiter

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

Обучения

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

Лизинг на персонал

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.