СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

КОНСУЛТИРАНЕ НА МЕНИДЖМЪНТА В ПРОЦЕС НА ПОДБОР

Предоставяме този тип услуга не само, когато целият процес по подбор е извършен със съдействието на Хорайзънс, но и в случаи, когато клиентите имат нужда от допълнителна помощ при избора на правилния професионалист в други кампании на клиента.

Нашите най-опитни консултанти могат да се включат в различните фази на интервюиране на кандидатите, да служат като независим наблюдател и/или участник в изясняването на професионалните, личностни, управленски и лидерски компетенции на кандидатите. Консултантът в такива проекти е доверен брейнсторминг партньор на мениджърите – участници в подбора, неговата цел е да подпомогне компанията в процеса на вземане на най-подходящото решение като предостави своята откровена обратна връзка и преценка. За целта консултантът предоставя устен и писмен доклад с наблюдения и препоръки.

По желание на клиента услугата може да включва прилагането на различни допълнителни инструменти за оценка на кандидатите, фасилитиране на процеса на интервюиране, подготвяне на клиента с цел провеждането на ефективно интервю, както и даване на обратна връзка на кандидатите. Дискретността е гарантирана във всеки аспект на услугата.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА СЪВЕТВАНЕ ПРИ ПОДБОР


Изпратете ни запитване


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

ОБУЧЕНИЯ

Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.