СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

EXECUTIVE SEARCH КАТО УСЛУГА

Описание на услугата по executive search:

Executive search е директен и дискретен подход към откриването, привличането и вдъхновяването на висок калибър професионалисти за мисията на нашите клиенти. Нашите услуги се основават на клиентски ориентиран подход, задълбочено разбиране на бизнес нуждите и целите на нашите клиенти.

Кога е подходящо да използвате executive search услуги:

 • За роли от ниво висш и старши мениджмънт
 • Роли с ясни изисквания за необходими умения и предходен опит
 • За роли и мисии, изискващи високо ниво на дискретност при изпълнение на подбора
 • За клиенти, готови да работят заедно с нас за успешното привличане на най-добрите професионалисти на пазара

Съдържание на услугата по executive search:

 • Executive search е проактивен подход

Логиката на процеса по подбор е обратна на тази в стандартния подбор с обява, където фокусът е върху „пресяването“ на изпратени кандидатури от активно търсещи работа. В executive search, компанията- клиент е активна страна, която чрез консултанта търси и предлага подходящи възможности на най-добрите мениджъри в съответната индустрия.
Целта е таргетирано да се подберат възможните източници на талант, да се идентифицират подходящите професионалисти и да бъдат вдъхновени за промяна, чрез елегантно управление на кариерата им, разбиране на техния опит и кариерни цели занапред.

 • Executive search изисква познаване на пазара, наличие на ценни контакти на всякакви нива в индустрията и разбиране на тенденциите в съответния бизнес сектор, които влияят на целите на клиента и подбора на ролята.
 • Проектите по еxecutive search се извършват от специализиран екип от опитни консултанти по директен подбор на мениджмънт и вътрешни рисърчъри.

Фази на изпълнение на по executive search проект:

 • Проучване и планиране – проучване и анализ на пазара, разработване на списък с компании и професионалисти, активиране на мрежа от контакти и препоръки.
 • Контакт с потенциални кандидати – установяване на дискретен първоначален контакт с потенциални кандидати, за да се преценят техните компетенции, кариерни. постижения и бъдещи цели, преди да им бъде представена конкретната възможност.
 • Квалифициране на кандидати – подбраните след първите разговори кандидати се интервюират и оценяват спрямо ключови аспекти на ролята като лидерство, мотивация, устойчивост на стрес и др.
 • Представяне на списъка с подбрани кандидати – дискусия с клиента за представените професионалисти, преценка на кандидатурите им и подсигуряване на разбиране за техните кариерни амбиции в контекста на конкретната позиция.
 • Управление на процеса по интервюиране и преговори по предложение за работа – подготовка и фасилитиране на очакванията на двете страни в процеса на интервюиране и фазата на офериране, подсигуряване на успешното наемане.
 • Напускане и преход – съветване и улесняване на комуникацията във връзка с договаряне на заплащането, напускането на работа на кандидата и контра-офериране.
 • Преглед на проекта – разговор с клиента за изпълнението на проекта, набелязване на идеи за подобрение, дискусия за бъдещи съвместни проекти.
 • Онбординг на успешния кандидат – подпомагане на клиента и кандидата чрез проследяване на първите месеци от работата на кандидата за клиента.

ДРУГИ УСЛУГИ:

 • Консултиране при подбор на мениджмънт

Ние можем да си подпомогнем в процеса на вътрешен подбор като съветник и независима страна при интервюирането на Ваши вътрешни кандидати или такива, представени чрез други канали на подбор.

 • Гъвкаво решение при подбор на мениджмънт

Може да Ви предложим съдействие и само за конкретни фази от подбора по Ваше желание. За такива слчаи сме подговили специална часово базирана услуга.

 • Talent Mapping

Можем да проведем дискретно проучване на пазара, определени позиции и бизнес сектори, да идентифицираме тенденции и конкретни професионалисти, за да подпомогнем Вашите настоящи и бъдещи нужди от подбор.

 • Executive and career coaching

Можем да предложим кочуинг услуги за вашите мениджъри.

За повече детайли и информация за услугите ни, свържете се с нас директно!

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЕEXECUTIVE SEARCH


  General information / Обща информация

   

  Your Company Information / Информация за компанията търсеща служители   

  Position Profile / Профил на позицията

   

  I hereby agree that my Personal Data will be processed from Horizons Bulgaria Ltd. for the purpose of providing of intermediary business services/ Съгласявам се личните ми данни да бъдат използвани от Хорайзънс България за целите на посредническата дейност по подбор на персонал и бизнес услуги


   

  КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

  Подбор на персонал

  Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

  Executive search

  Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

  Хедхънтинг

  Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

  On site recruiter

  Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

  Обучения

  Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

  Лизинг на персонал

  Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.