GET IN TOUCH WITH US FOR HR clients requests +359 886 83 71 81

Send us a request for recruitment * Send us your CV ☎ @ CONTACTS

Partial:: Conf – Software Conference

Partial:: Conf – Software Conference

Ние събираме хора от различни части на функционалния свят, за да обменим идеи.

22–23 Септември 2017, хотел Хилтън София

Софтуерна конференция, фокусирана върху модерните функционални езици и технологии, използвани в уеб пространството.

На 22-23 септември 2017г. в София ще се състои първата в България конференция Partial Conf, насочена към професионалисти от света на функционално-базирани технологии в контекста на уеб разработки. Лектори на събитието ще бъдат Ана Дубкова, Божидар Бацов, автор на RuboCop и редактор на общността Ruby style guide, Михал Мускала от екипа на Elixir & Ecto, Саша Юрич, автор на “Elixir in Action” и Илиас ван Пиър.

Partial Conf е форум за обмен на идеи между различни общности от света на технологиите. Събитието е насочено към професионалисти и кoмпании, които работят с React/ Javascript/ Ruby/ Go/ Java/ Scala/ Erlang/ Elixir/ Haskell. Експерти от различни фирми, сред които Mozilla и Toptal, водещи специалисти в своята сферa и популярни автори на open-source изнасят лекции и ще преподават в работилници.

Конференцията ще се състои в хотел Хилтън София. Цената на билета е 69 евро с ДДС. Програмата четете тук. Организаторите предлагат ограничен брой безплатни билети на студенти и начинаещи специалисти.

Повече информация можете да намерите на:
http://partialconf.com/
https://www.facebook.com/partialconf/

https://www.facebook.com/events/1676778605964638/
http://twitter.com/partialconf