СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛИЗПРАТИ CV

АДАПТАЦИЯ НА КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ

За целите на специален повод, празник, годишнина, фирмено събитите.

Адаптираната корпоративна идентичност представлява създаването на визуални елементи и маркетингови материали, които отразяват духа на празник, специален повод, фирмено събитие, годишнина и същевременно поддържат и укрепват бранда на компанията. Тази идентичност може да включва адаптирано лого, обновен фирмен дизайн, рекламни материали, поздравителни картички, добавяне на графични елементи в уебсайт и социални медии, всички адаптирани към празничната/ специална тема. Важно е тези елементи да съчетават празничното настроение с корпоративната визия на фирмата, така че да увеличат брандовата видимост и да засилят връзката с клиентите и служителите по време на празничния сезон или периода на специално събитие.

Примери за адаптирана корпоративна идентичност могат да включват:

ФИРМЕНО ЛОГО

Адаптиране на логото с празнични елементи като снежинки, коледни елхи, свещи или други символи, които отразяват конкретния празник.

БАНЕРИ

Създаване на празнични банери, които се използват в маркетинговите кампании по време на празника.

КАРТИЧКИ

Поздравителни картички, за подаръци, за служители. За добре дошъл, за Довиждане! Индивидуална картичка, с персонално послание е запомнящ се жест за всеки служител и партньор.

ЕЛЕКТРОННИ ПОЗДРАВИ И ПОДПИСИ

Дизайн на електронни картички или видео поздрави, изпращани до клиенти и партньори. Добавянето на адаптиран подпис в имейл съобщения създава усещане за иновативност и развитие в компаниите.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Празнично оформление на профили и публикации в социалните медии, за да се създаде празнично настроение и ангажираност. Адаптираните материали, лого и банери, се прилагат лесно във всеки социален профил.

СПЕЦИАЛНО ПОСЛАНИЕ

Всеки специален повод има нужда от послание, мото, поздрав. Специално послание може да бъде използвано и в поздравителни картички и персонални подаръци към служители и партньори.

Всеки един от тези елементи трябва да е внимателно планиран и да съответства на стиловете и ценностите на компанията, така че да укрепи бранда, а не да го размива.