+359 2 963 43 23
Follow us
МИСИЯТА НА “ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА НА УСПЕХА”

МИСИЯТА НА “ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА НА УСПЕХА”

 „Златната ябълка на успеха“ стимулира нови форми на активно взаимодействие между реалния бизнес и университета

„Мисията на „Златната ябълка на успеха“ не е само да свърже бизнеса със студентите, но и да стимулира търсенето на нови форми на активно взаимодействие помежду им“, заяви гл.ас. Георги Няголов, помощник декан на Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет, при откриването на петото издание на кариерното изложение.

 

На 27 април в Аулата на Софийски университет водещи български и международни работодатели представиха възможности за работа и стаж на студенти, владеещи чужди езици, като някои от тях имаха и допълнителни управленски и икономически компетенции. 25 фирми и неправителствени организации се срещнаха основно със студенти, които изучават европейски и източни езици, стопанско управление, право и други специалности. Специалистите по подбор на кадри коментираха, че високото ниво на академична подготовка на кандидатите е предпоставка за успешна кариера, но е необходима и по-голяма лична активност при търсенето на стаж и работа.

Форумът се организира от Кариерния център към Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съвместно с Хорайзънс България, с медийното партньорство на rabota.bg. За първа година изложението се проведе в партньорство с Факултета по славянски филологии и Стопански факултет.
В края на форума бяха изтеглени и имената на печелившите в томболата с награди, осигурени от самите изложителите.

 

04

Галина Димитрова от Хорайзънс България със студенти, Източник: Софийски университет

 

04

Част от екипа на Хорайзънс България

 

04

Николай Николов, управител на Хорайзънс България, на преден план и Георги Няголов,
помощник декан на Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет

 

04

Христина Иванова от Хорайзънс България дава награда на печеливша студентка

 

04

За връзка с нас

About the Author

Horizons is a leading recruitment company specializing in expert and middle management positions with 14 years of experience on the Bulgarian market. Our team consists of business oriented consultants with industrial specialization, professional understanding of the business trends and a pro-active approach towards recruiting and hiring through different methodologies and innovations. Horizons owns license №2118 from 27.09.2016.