+359 2 963 43 23
Следвайте ни

СРЕЩА С МЕНИДЖМЪНТА

Екипът на Хорайзънс България продължава да извършва бизнес услугите си дистанционно.

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател и член на борда на директорите

Завършил е маркетинг към УНСС и MBA от City University of Seattle, сертифициран консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България“.

Николай Николов

Николай Николов

Изпълнителен Директор и партньор в Хорайзънс България

Работи в компанията от самото й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурси в банковия сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank.

СРЕЩА С ЕКИПА

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Mениджър администрация и човешки ресурси

Деси организира административните въпроси и P&L управление. Отговаря и за услугата по лизинг на персонал, както и вътрешен HR. Има опит в подбор във фармацевтичния и други сектори.

Галина Димитрова

Галина Димитрова

Мениджър Дигитални ЧР Проекти

Като част от изпълнителния екип по подбор, Галина ръководи важни проекти и участва в организирането на обучения. Галя говори свободно английски.

Нашият нов колега

Нашият нов колега

Консултант

 Ако работа в сферата на човешките ресурси, във водеща компания от сектора, представлява интерес за вас, изпратете ваша автобиография. Какви езици владеете?

Десислава Георгиева

Десислава Георгиева

Старши Консултант по подбор

Десислава е магистър Развитие на Човешките ресурси. Работи по проекти с международни клиенти, в сферата на финанси, продажби и инженеринг. Тя владее английски език.

 

Невена Николова

Невена Николова

Главен счетоводител

Тя притежава три магистърски степени по Счетоводство и контрол, Индустриален мениджмънт и Маркетинг. Има повече от 23 години опит в сферата на  счетоводството и финансите.

Ивелина Петкова

Ивелина Петкова

Старши консултант по подбор

Ивелина е завършила Публична администрация в СУ „Св. Климент Охридски“ и Международен бизнес в НБУ. Активно развива себе си в сферата на човешкия капитал. Владее английски и немски език.

Милена Гьошева

Милена Гьошева

Мениджър ключови клиенти

Милена е завършила Международни отношения и Връзки с обществеността. Тя участва в процесите по подбор и отговаря за взаимоотношенията с ключовите клиенти на компанията. Владее английски и руски език.

Гергана Павлинова

Гергана Павлинова

Асистент Човешки ресурси

Гергана е завършила магистърска програма Tрудови пазари и развитие на човешките ресурси. Тя се интересува от подбор на персонал и обича да работи с хора. Владее английски език.

 

Екатерина Кокушкина

Екатерина Кокушкина

Асистент Човешки ресурси

Екатерина е завършила магистратура Трудови пазари и развитие на човешките ресурси в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее английски и френски език. Тя работи по различни проекти по подбор.

Ралица Иванова

Ралица Иванова

Асистент Човешки Ресурси

Ралица е завършила бакалавър Социални дейности в Софийски университет. Интересува се от подбора на персонал и желае да се развива в сферата на човешките ресурси. Владее английски език.

Димитрина Димитрова

Димитрина Димитрова

Специалист дигитален маркетинг

Димитрина се грижи за доброто позициониране на Horizons Bulgaria във виртуалното пространство. Тя започва кариерата си като HR специалист и има опит в сферата на employer branding и маркетинг в социалните медии.

Светлана Атанасова

Светлана Атанасова

Асистент Човешки Ресурси

Светлана е професионалист с дългогодишен опит предимно в банковата сфера, в областта на compliance и anti-fraud. Завършила е Стопанско Управление в УНСС и владее английски език.

 

 

Още малко за нас

Нашият екип се състои от опитни, бизнес ориентирани консултанти със солиден професионален опит в разпознаването и привличането на професионалисти, кариерен мениджмънт , проучване на пазара на човешки ресурси, обучения, организационно развитие и промяна, както и проектно ориентиран мениджмънт. Всеки от нас е опитен в сферата на човешкия капитал, притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Нашите Услуги

team