+359 2 963 43 23
Следвайте ни

Среща с мениджмънта

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател и член на борда на директорите

Завършил е маркетинг към УНСС и MBA от City University of Seattle, сертифициран консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България“

Николай Николов

Николай Николов

Изпълнителен Директор и партньор в Хорайзънс България

Работи в компанията от самото  й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурски в банковия сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank.

Среща с екипа

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Административен и HR Специалист

Десислава организира работния процес в офиса на Хорайзънс, отговорна е за финансите и човешките ресурси в компанията. Деси владее английски.

Галина Димитрова

Галина Димитрова

Мениджър Подбор

Като част от изпълнителния екип по подбор, Галина ръководи важни проекти и участва в организирането на обучения. Галя говори свободно английски.

Нашият нов колега

Нашият нов колега

Консултант

 Ако работа в сферата на човешките ресурси, във водеща компания от сектора, представлява интерес за вас, изпратете ваша автобиография. Какви езици владеете?

Даниела Петкова

Даниела Петкова

Старши ИТ консултант

Даниела Петкова е най-новото попълнение в екипа на Хорайзънс България. Тя отговаря предимно за подбор в сферата на ИТ. Даниела е представител на компанията за Пловдив и региона.

 

Десислава Георгиева

Десислава Георгиева

Старши Консултант

Десислава е магистър Развитие на Човешките ресурси. Работи по проекти с международни клиенти, в сферата на финанси, продажби и инженеринг. Десислава владее английски език.

Невена Николова

Невена Николова

Главен счетоводител

Тя притежава три магистърски степени по Счетоводство и контрол, Индустриален мениджмънт и Маркетинг. Има повече от 18 години опит в сферата на  счетоводството и финансите.

Христина Иванова

Христина Иванова

Консултант човешки ресурси

Христина работи по проекти за Подбор на персонал. Също така отговаря за връзките с университети. Притежава бакалавърска степен по БА, магистър е по РЧР. Христина владее английски и немски език.

Милена Димитрова

Милена Димитрова

Асистент Човешки ресурси и координатор събития

Милена е магистър Връзки с обществеността. Тя участва в процесите по подбор и отговаря за организирането на събития и публичния имидж на компанията. Владее английски и руски език.

 

Деспина Янушева

Деспина Янушева

Асистент човешки ресурси

Деспина е бакалавър от Софийски университет, специалност Социални дейности. В момента учи магистратура „Икономика на човешките ресурси” в УНСС. Деспина владее английски и френски език.

Димитрина Димитрова

Димитрина Димитрова

Специалист дигитален маркетинг

Димитрина се грижи за доброто позициониране на Horizons Bulgaria във виртуалното пространство. Тя започва кариерата си като специалист Човешките Ресурси и има опит в сферата на employer branding и social media marketing.

Ивелина Петкова

Ивелина Петкова

Асистент човешки ресурси

Ивелина е завършила Публична администрация в СУ „Св. Климент Охридски“ и Международен бизнес в НБУ. Активно развива себе си в сферата на човешкия капитал. Владее английски и немски език.

Ина Георгиева

Ина Георгиева

Офис Мениджър

Ина е нашият офис мениджър. Тя подпомага организационните дейности в офиса. Ина е връзката с доставчици ни и координира вътрешните процеси. Има опит в директния маркетинг. Владее добре английски език.

 

Още малко за нас

Нашият екип се състои от опитни, бизнес ориентирани консултанти със солиден професионален опит в разпознаването и привличането на професионалисти, кариерен мениджмънт , проучване на пазара на човешки ресурси, обучения, организационно развитие и промяна, както и проектно ориентиран мениджмънт. Всеки от нас е опитен в сферата на човешкия капитал, притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Нашите Услуги

team