+359 2 963 43 23
Следвайте ни

СРЕЩА С МЕНИДЖМЪНТА

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател и член на борда на директорите

Завършил е маркетинг към УНСС и MBA от City University of Seattle, сертифициран консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България“

Николай Николов

Николай Николов

Изпълнителен Директор и партньор в Хорайзънс България

Работи в компанията от самото  й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурси в банковия сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank.

СРЕЩА С ЕКИПА

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Mениджър администрация и човешки ресурси

Деси организира административните и финансови въпроси, P&L управление. Отговаря и за управлението на услугата по лизинг на персонал, както и вътрешен HR. Има опит в подбор във фармацевтичния и други сектори.

Галина Димитрова

Галина Димитрова

Мениджър Дигитални ЧР Проекти

Като част от изпълнителния екип по подбор, Галина ръководи важни проекти и участва в организирането на обучения. Галя говори свободно английски.

Нашият нов колега

Нашият нов колега

Консултант

 Ако работа в сферата на човешките ресурси, във водеща компания от сектора, представлява интерес за вас, изпратете ваша автобиография. Какви езици владеете?

Десислава Георгиева

Десислава Георгиева

Старши Консултант по подбор

Десислава е магистър Развитие на Човешките ресурси. Работи по проекти с международни клиенти, в сферата на финанси, продажби и инженеринг. Десислава владее английски език.

 

Невена Николова

Невена Николова

Главен счетоводител

Тя притежава три магистърски степени по Счетоводство и контрол, Индустриален мениджмънт и Маркетинг. Има повече от 18 години опит в сферата на  счетоводството и финансите.

Ивелина Петкова

Ивелина Петкова

Старши консултант по подбор

Ивелина е завършила Публична администрация в СУ „Св. Климент Охридски“ и Международен бизнес в НБУ. Активно развива себе си в сферата на човешкия капитал. Владее английски и немски език.

Милена Гьошева

Милена Гьошева

Мениджър ключови клиенти

Милена е завършила Международни отношения и Връзки с обществеността. Тя участва в процесите по подбор и отговаря за взаимоотношенията с ключовите клиенти на компанията. Владее английски и руски език.

Гергана Павлинова

Гергана Павлинова

Асистент Човешки ресурси

Гергана е завършила магистърска програма Tрудови пазари и развитие на човешките ресурси. Тя се интересува от подбор на персонал и обича да работи с хора. Владее английски език.

 

Екатерина Кокушкина

Екатерина Кокушкина

Офис Координатор Човешки Ресурси

Екатерина е завършила магистратура Трудови пазари и развитие на човешките ресурси в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее английски и френски език. Тя подпомага административната дейност и добрия работен климат в офиса ни.

Константин Чорбаджийски

Константин Чорбаджийски

Специалист Технически и ИТ подбор

Константин е магистър по Публична администрация. Той се занимава се с подбор на специалисти в ИТ сферата и има широк опит в тoзи сектор. Константин владее английски език.

Димитрина Димитрова

Димитрина Димитрова

Специалист дигитален маркетинг

Димитрина се грижи за доброто позициониране на Horizons Bulgaria във виртуалното пространство. Тя започва кариерата си като специалист Човешките Ресурси и има опит в сферата на employer branding и маркетинг в социалните медии.

Тони Илиев

Тони Илиев

Стажант Човешки Ресурси

Тони е завършил магистратура „Управление на човешките ресурси“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Той желае да се развива в областта на подбор на персонал. Владее английски език.

Светлана Атанасова

Светлана Атанасова

Асистент Човешки Ресурси

Светлана е професионалист с дългогодишен опит предимно в банковата сфера, в областта на compliance и anti-fraud. Завършила е Стопанско Управление в УНСС, влаадее английски език.

 

 

Още малко за нас

Нашият екип се състои от опитни, бизнес ориентирани консултанти със солиден професионален опит в разпознаването и привличането на професионалисти, кариерен мениджмънт , проучване на пазара на човешки ресурси, обучения, организационно развитие и промяна, както и проектно ориентиран мениджмънт. Всеки от нас е опитен в сферата на човешкия капитал, притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Нашите Услуги

team