+359 2 963 43 23
Следвайте ни

СРЕЩА С МЕНИДЖМЪНТА

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател и член на борда на директорите

Завършил е маркетинг към УНСС и MBA от City University of Seattle, сертифициран консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България“

Николай Николов

Николай Николов

Изпълнителен Директор и партньор в Хорайзънс България

Работи в компанията от самото  й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурси в банковия сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank.

СРЕЩА С ЕКИПА

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Административен и HR мениджър

Десислава организира работния процес в офиса на Хорайзънс, отговорна е за финансите и човешките ресурси в компанията. Деси владее английски.

Галина Димитрова

Галина Димитрова

Мениджър Подбор

Като част от изпълнителния екип по подбор, Галина ръководи важни проекти и участва в организирането на обучения. Галя говори свободно английски.

Нашият нов колега

Нашият нов колега

Консултант

 Ако работа в сферата на човешките ресурси, във водеща компания от сектора, представлява интерес за вас, изпратете ваша автобиография. Какви езици владеете?

Десислава Георгиева

Десислава Георгиева

Старши Консултант

Десислава е магистър Развитие на Човешките ресурси. Работи по проекти с международни клиенти, в сферата на финанси, продажби и инженеринг. Десислава владее английски език.

 

Невена Николова

Невена Николова

Главен счетоводител

Тя притежава три магистърски степени по Счетоводство и контрол, Индустриален мениджмънт и Маркетинг. Има повече от 18 години опит в сферата на  счетоводството и финансите.

Ивелина Петкова

Ивелина Петкова

Консултант човешки ресурси

Ивелина е завършила Публична администрация в СУ „Св. Климент Охридски“ и Международен бизнес в НБУ. Активно развива себе си в сферата на човешкия капитал. Владее английски и немски език.

Милена Димитрова

Милена Димитрова

Консултант Човешки ресурси

Милена е магистър Връзки с обществеността. Тя участва в процесите по подбор и отговаря за организирането на събития и публичния имидж на компанията. Владее английски и руски език.

Гергана Павлинова

Гергана Павлинова

Стажант Човешки ресурси

Гергана е завършила магистърска програма Tрудови пазари и развитие на човешките ресурси. Тя се интересува от подбор на персонал и обича да работи с хора. Владее английски език.

 

Екатерина Кокушкина

Екатерина Кокушкина

Офис Координатор Човешки Ресурси

Екатерина е завършила магистратура Трудови пазари и развитие на човешките ресурси в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее английски и френски език. Тя подпомага административната дейност и добрия работен климат в офиса ни.

Полина Данаилова

Полина Данаилова

Асистент Човешки ресурси

Поли работи в Пловдив. Тя е бакалавър по Екология и има желание да се развива в сферата на човешките ресурси. Поли има опит с клиенти и подбор на персонал около 3 години. Тя говори английски и руски език.

Димитрина Димитрова

Димитрина Димитрова

Специалист дигитален маркетинг

Димитрина се грижи за доброто позициониране на Horizons Bulgaria във виртуалното пространство. Тя започва кариерата си като специалист Човешките Ресурси и има опит в сферата на employer branding и маркетинг в социалните медии.

Михаил Костов

Михаил Костов

Стажант редактор на съдържание

Мишо е завършил журналистика и има разнородни интереси. Занимава се с обработка на информация и SEO. Има дълъг опит в онлайн медиите. Говори английски.

Светлана Атанасова

Светлана Атанасова

Асистент Човешки Ресурси

Светлана е професионалист с дългогодишен опит предимно в банковата сфера, в областта на compliance и anti-fraud. Завършила е Стопанско Управление в УНСС, влаадее английски език.

Константин Чорбаджийски

Константин Чорбаджийски

Специалист Технически и ИТ подбор

Константин е магистър по Публична администрация. Той се занимава се с подбор на специалисти в ИТ сферата и има широк опит в тoзи сектор. Константин владее английски език.

 

 

Още малко за нас

Нашият екип се състои от опитни, бизнес ориентирани консултанти със солиден професионален опит в разпознаването и привличането на професионалисти, кариерен мениджмънт , проучване на пазара на човешки ресурси, обучения, организационно развитие и промяна, както и проектно ориентиран мениджмънт. Всеки от нас е опитен в сферата на човешкия капитал, притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Нашите Услуги

team