СРЕЩА С МЕНИДЖМЪНТА

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател и член на борда на директорите

Завършил е маркетинг към УНСС и MBA от City University of Seattle, сертифициран консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България“.

Николай Николов

Николай Николов

Изпълнителен Директор и партньор в Хорайзънс България

Работи в компанията от самото й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурси в банковия сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank.

СРЕЩА С ЕКИПА

Катя Сотирова

Катя Сотирова

Изпълнителен Директор

Като Управител в компанията Катя менажира маркетинговите, административни и финансови дейности. Има дългосрочен практичен опит в много различни индустрии, както и академични постижения

Ивелина Петкова

Ивелина Петкова

Главен консултант executive search

Ивелина е завършила Публична администрация в СУ „Св. Климент Охридски“ и Международен бизнес в НБУ. Активно развива себе си в сферата на човешкия капитал. Владее английски и немски език.

Галина Димитрова

Галина Димитрова

Мениджър Дигитални ЧР Проекти

Като част от изпълнителния екип по подбор, Галина ръководи важни проекти и участва в организирането на обучения. Галя говори свободно английски.

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Mениджър администрация и човешки ресурси

Деси организира административните въпроси и P&L управление. Отговаря и за услугата по лизинг на персонал, както и вътрешен HR. Има опит в подбор във фармацевтичния и други сектори.

 

Невена Николова

Невена Николова

Главен счетоводител

Тя притежава три магистърски степени по Счетоводство и контрол, Индустриален мениджмънт и Маркетинг. Има повече от 23 години опит в сферата на  счетоводството и финансите.

Милена Гьошева

Милена Гьошева

Мениджър ключови клиенти

Милена е завършила Международни отношения и Връзки с обществеността. Тя участва в процесите по подбор и отговаря за взаимоотношенията с ключовите клиенти на компанията. Владее английски и руски език.

Светлана Атанасова

Светлана Атанасова

Асистент Executive Search

Светлана е професионалист с дългогодишен опит предимно в банковата сфера, в областта на compliance и anti-fraud. Завършила е Стопанско Управление в УНСС и владее английски език.

Димитрина Граховска

Димитрина Граховска

Специалист онлайн маркетинг

Димитрина се грижи за доброто позициониране на Horizons Bulgaria във виртуалното пространство. Тя започва кариерата си като HR специалист и има опит в сферата на employer branding и маркетинг в социалните медии.

 

Екатерина Кокушкина

Екатерина Кокушкина

Асистент Човешки ресурси

Екатерина е завършила магистратура Трудови пазари и развитие на човешките ресурси в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее английски и френски език. Тя работи по различни проекти по подбор.

Камелия Джерова

Камелия Джерова

HR Офис Асистент

Kaмелия е завършила бакалавър Човешки ресурси в УНСС и има желание да се развива в тази сфера. Тя е нашият HR офис асистент и отговаря за администрацията и офисния уют във фирмата.

Ралица Иванова

Ралица Иванова

Асистент ИТ подбор

Ралица е завършила бакалавър Социални дейности в Софийски университет. Тя участва активно в подбора на ИТ позициите в нашия екип. Владее английски език.

Георги Янев

Георги Янев

Асистент ИТ подбор

Георги е магистър психолог с опит в профилиране и развитие на таланта. Той участва активно в подбора на ИТ позициите в нашия екип. Владее английски и немски.

 

 

Още малко за нас

Нашият екип се състои от опитни, бизнес ориентирани консултанти със солиден професионален опит в разпознаването и привличането на професионалисти, кариерен мениджмънт , проучване на пазара на човешки ресурси, обучения, организационно развитие и промяна, както и проектно ориентиран мениджмънт. Всеки от нас е опитен в сферата на човешкия капитал, притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Нашите Услуги

team