СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

СРЕЩА С МЕНИДЖМЪНТА

 

Милен Иванов

Милен Иванов

Основател и член на борда на директорите

Завършил е маркетинг към УНСС и MBA от City University of Seattle, сертифициран консултант по организационно развитие. Автор на книгата „Как да си намерим по-добра работа в България“.

 
 

Още малко за нас

Нашият екип се състои от опитни, бизнес ориентирани консултанти със солиден професионален опит в разпознаването и привличането на професионалисти, кариерен мениджмънт , проучване на пазара на човешки ресурси, обучения, организационно развитие и промяна, както и проектно ориентиран мениджмънт. Всеки от нас е опитен в сферата на човешкия капитал, притежава управленски опит на екипи и бизнес процеси.

Катя Сотирова

Катя Сотирова

Изпълнителен Директор

Катя менаджира маркетинговите, административни и финансови дейности. Има дългосрочен практичен опит в много различни индустрии, както и академични постижения

Никол Тошева

Никол Тошева

Консултант ПОДБОР

Никол е бакалавър психолог, има опит в психодиагностиката и ЧР областта. Тя е нашият офис мениджър и отговаря за администрацията и офисния уют във фирмата.

Камелия Джерова

Камелия Джерова

Консултант ПОДБОР

Kaмелия ебакалавър Човешки Ресурси от УНСС и целенасочено се развива в сферата на подбора. В Хорайзънс тя работи по различни проекти в различни бизнес направления.

Десислава Пенчева

Десислава Пенчева

Mениджър Администрация

Десислава организира административните въпроси и управление на компанията. Отговаря и за услугата по лизинг на персонал – EOR, както и вътрешен HR.