СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Продавач- консултант на бижута

Продавач- консултант на бижута

“Алтънбаш” е лидер на световния пазар за дизайн, производство и продажба на златни бижута с диаманти. Това е уникален луксозен бизнес, който процъфтява от креативността, страстта и знанията на отдаден екип от професионалисти. Като производители и собственици на най-голямата фабрика за производство на злато, имат повече от 110 представителства по света.

Магазините на корпоративния бранд са с уникален дизайн, съобразен със световните тенденции и се намират само в най-големите и луксозни търговски центрове. Във връзка с разширяване на дейността в София, марката търси за своите обекти, намиращи се в Paradise Center, The Mall и бул. Витоша 68, „Продавач- консултант“ с прeспектива за обучение на Диамантени експерти.

Продавач-консултантите са лицето на компанията, те посрещат посетителите и с удоволствие предлагат съдействие и/или съвет. Търсят се хора, с желание за работа, позитивни и лъчезарни, за да може клиентите да усетят професионализма и отзивчивостта, които са неизменна част от работата в Алтънбаш! Ако притежавате афинитет към бижутата и модата, внимание към детайла и общуването с интересни хора, то това е работата за Вас!

 

ПОДХОДЯЩИЯТ КАНДИДАТ ПРИТЕЖАВА:

* Професионално, приветливо и вежливо отношение при обслужването на клиенти

* Желание за развитие и обучение във водеща компания на международния пазар за злато и най-ценните скъпоценни камъни в бижутерията

* Компютърна грамотност

* Английски език на работно ниво

* Опит в продажбите е предимство

ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ВКЛЮЧВАТ:

* Обслужване на клиентите по изградени фирмени стандарти

* Добро познаване на предлаганите продукти, консултиране и съдействие при избор на подходящ артикул и поддържане на висок стандарт при работата с клиентите

* Умения за работа с компютър, касов апарат и ПОС терминал

* Изготвяне на необходими документи – фактури, справки и отчети за извършените продажби

* Осъществяване и координиране на поръчки

КОМПАНИЯТА ПРЕДЛАГА:

* Въвеждащо продуктово и търговско обучение

* Дългосрочна заетост в модерна компания с изградени стандарти на взаимоотношения, както с клиентите, така и със служителите

* Възможност да придобиете компетентност и разбиране за диамантите и бизнеса със скъпоценни камъни

* Работа на смени / Гъвкаво работно време (включително на 4 часа)

 

Очакваме автобиография и актуална снимка.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на онлайн интервю. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

Хорайзънс България, притежава Лиценз за посредническа дейност №2118, валиден от 27.09.2016 г.

Horizons е консултантска фирма с 18-годишен опит на пазара в България, специализирана в подбор на персонал на управленско и експертно ниво. Компанията комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. Ние предлагаме многообразие от възможности за кариерно развитие в контекста на различни проекти, компании и функции.