СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

ТЪРСЕНЕ И ПОДБОР НА СЛУЖИТЕЛИ

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ от Horizons Bulgaria представлява интегриран подход към намирането на идеалните кандидати за вашата компания. Нашата услуга обхваща целия процес от дефиниране на позициите и изискванията до финалните интервюта и преговорите за наемане.
Нашият професионален подход се отличава с опит в различни сектори и познаване на пазарните тенденции, нашите HR специалисти разработват специфични стратегии за търсене, които да отговорят на уникалните нужди на всеки бизнес.
Освен намирането на служители, нашата цел е да се превърнем във вашия дългосрочен HR партньор, като подкрепяме развитието и устойчивостта на вашия бизнес.

ТЪРСЕНЕ И ПОДБОР НА СЛУЖИТЕЛИ

Recruitment Agency Horizons BulgariaПодборът на персонал е критичен процес за всички организации и включва намиране на правилния кандидат/и за определена работна позиция. В България, този процес може да включва различни етапи, като публикуване на обяви за работа, преглед и оценка на резюметата на кандидатите, интервюта, проверка на референции и др.

Horizons Bulgaria е водеща агенция за подбор на персонал, в тази област е с над 20 години опит на българския пазар и в региона на Балканите. Ние сме специализирани в сложни и висококачествени решения за подбор на персонал на експертно, средно и високо ниво чрез различни методологии.

Нашата основен цел е да набираме най-добрите възможни професионалисти, като използваме оптимални ресурси за нашите клиенти – работодатели. Съсредоточаваме се както върху техническите квалификации, така и върху културното съответствие на кандидатите, тъй като знаем, че и двата елемента играят критична роля за дългосрочното производителност и удовлетвореност от работата.

ПРОЦЕС НА ТЪРСЕНЕ НА КАДРИ

Recruitment Agency Horizons BulgariaПриемаме нашите клиенти като на партньори и работим в тясно сътрудничество с тях, за да разберем техните бизнес нужди, корпоративна култура и стратегически цели. Това разбиране ни позволява да адаптираме услугите съответно и да гарантираме, че професионалистите, които набираме за тях, ще отговарят не само на техните текущи нужди, но и ще допринесат за техните дългосрочни цели.
Когато става въпрос за подбор на персонал в България, Horizons Bulgaria е идеалният партньор за работодателите. Ние разбираме уникалните предизвикателства на регионалния пазар и сме способни да предложим специфични решения за всяка индустрия или работна позиция.

Едно от нашите ключови предимства е широката ни мрежа от контакти и връзки, които ни позволяват да достигаме до широк спектър от кандидати. От стартиращи специалисти до висшите ръководители, ние сме способни да намерим подходящите таланти, които са необходими за успеха на вашата организация.

Horizons Bulgaria разбира важността на бързината в съвременния бизнес. С нашите ефикасни и гъвкави процеси за подбор, ние сме в състояние да наберем персонал бързо, без да правим компромис с качеството на кандидатите. Нашите професионалисти по подбор работят упорито, за да гарантират, че всеки избран кандидат ще бъде ценен принос към вашата организация от самото начало.

В Horizons Bulgaria, ние също така ценим прозрачността и честността в нашите взаимоотношения с клиентите. Предоставяме редовни актуализации по време на процеса на подбор на персонал и сме готови да отговорим на всякакви въпроси, които може да имате. Нашата цел е да ви осигурим спокойствие, знаейки, че вашите нужди от подбор на персонал са в надеждни ръце.

В Horizons Bulgaria вярваме, че нашата работа не свършва с набирането на персонал. Ние продължаваме да поддържаме връзка с нашите клиенти, за да можем да подпомагаме и усилията за управление на талантите, и да гарантираме, че нашите услуги продължават да отговарят на техните променящи се нужди.


CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ


 

КАКВИ УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ПРЕДЛАГАМЕ

 

ПОДБОР НА ЕКСПЕРТЕН И IT ПЕРСОНАЛ

Услугата „Подбор на Персонал“ на Хорайзънс България предоставя комплексен и персонализиран подход към набирането на квалифицирани кадри за вашата организация. С опит в различни индустрии, ние разбираме уникалните нужди и предизвикателства при намирането на подходящи служители. ВИЖ ОЩЕ

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.  Подходът е директно, конфиденциално търсене. ВИЖ ОЩЕ

МАСОВ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Масовият Подбор на Персонал е услуга предлагана от Horizons Bulgaria, която е специализирана в управлението на големи кампании за набиране на персонал. Тази услуга е идеална за компании, които се нуждаят бързо да попълнят множество позиции, било то за стартиране на нови проекти, разширение на дейността, сезонни набирания или за отваряне на нови офиси. ВИЖ ОЩЕ


HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента. ВИЖ ОЩЕ

ОБУЧЕНИЯ

Предлагаме експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси. ВИЖ ОЩЕ

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ EOR/PEO

Horizons Bulgaria е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда. ВИЖ ОЩЕ