СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Хорайзънс подновява своето присъствие в Пловдив и региона на Южна България

Хорайзънс подновява своето присъствие в Пловдив и региона на Южна България

Хорайзънс България подновява своето присъствие в Пловдив и региона на Южна България

Хорайзънс България е консултантска компания, специализирана във висококачествени HR услуги като подбор на персонал, хедхънтинг, лизинг на персонал, временна заетост, обучения, развитие, оценка на персонала и оценка на служители.

 

Ние имаме над 14 годишна история и опит, отлична репутация, портфолио от над 550 международни и местни компании-клиенти, над 1800 назначения на експертни, средни и топ мениджърски позиции. В дейността си по привличане на най-добрите таланти за нашите клиенти, ние комбинираме ефективността на класическия рикрутмънт подход с най-добрите практики на директния подбор. Ние специализираме в управлението на проекти в областта на човешките ресурси. Предлагаме най-добрите кариерни възможности на кандидатите, с които работим, консултираме ги в контекста на различни проекти, компании и бизнес сектори.

 

Хорайзънс България подновява своето присъствие в Пловдив и региона на Южна България. Ние увеличаваме броя на своите консултанти, като отново предоставяме на местно ниво услугите – подбор, хедхънтинг, search & selection методологията за експертни и средни мениджърски позиции, както и еemployee engagement за организации. Вие можете да получите наша консултантска услуга на място и в градовете Стара Загора и Казанлък.
Като наши потенциални клиенти можете да разчитате на експертизата на опитен екип от консултанти в областта на инженерните проекти и ИКТ (информационни и комуникационни технологии), както и във всички останали бизнес сектори (производство в сферата на електроника, медицина и други).
Ако Вие сте професионалист, който дискретно би желал да проучи пазара на труда и да промени кариерата си, можете да обсъдите с наш специалист конкретни отворени позиции напълно конфиденциално.

Изпратете ни запитване за ЧР услуги