СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОРИЗПРАТИ CV

„Мениджър за един ден“ 2016

„Мениджър за един ден“ 2016

Хорайзънс България взе участие в 15-тото издание на инициативата на Junior Achievement Bulgaria “Мениджър за един ден“, която има за цел да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране.

Дванадесетокласничката от Първа английска езикова гимназия Искра Цанкова беше нашият мениджър за един ден. Тя желае да завърши висшето си образование в чужбина, но планира професионална реализация в България. Ориентирала се е към медийната сфера, но винаги е имала влечение към човешките ресурси. Наскоро е направила тест за кариерно ориентиране, който е показал точно това – че ще работи в областта на HR.

 

След посещението си Искра сподели впечатленията си от прекарания с нас ден: „Управлението на човешките ресурси не е лесно и то включва множество дейности.“ Според нея това е предимство, защото специалистите имат разнообразна работа и поле за изява и дълъг кариерен път. В следствие от участието си в инициативата, тя определено вижда потенциал за професионално развитие като специалист човешки ресурси.

 

02
Николай Николов, Управител на Хорайзънс България и Искра Цанкова

 

04
Сертификат