+359 2 963 43 23
Следвайте ни
„МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“

„МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“

Хорайзънс България взе участие в 15-тото издание на инициативата на Junior Achievement Bulgaria “Мениджър за един ден“, която има за цел да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране.

Дванадесетокласничката от Първа английска езикова гимназия Искра Цанкова беше нашият мениджър за един ден. Тя желае да завърши висшето си образование в чужбина, но планира професионална реализация в България. Ориентирала се е към медийната сфера, но винаги е имала влечение към човешките ресурси. Наскоро е направила тест за кариерно ориентиране, който е показал точно това – че ще работи в областта на HR.

След посещението си Искра сподели впечатленията си от прекарания с нас ден: „Управлението на човешките ресурси не е лесно и то включва множество дейности.“ Според нея това е предимство, защото специалистите имат разнообразна работа и поле за изява и дълъг кариерен път. В следствие от участието си в инициативата, тя определено вижда потенциал за професионално развитие като специалист човешки ресурси.

01
Искра Цанкова, участник в инициативата „Мениджър за един ден“

02
Николай Николов, Управител на Хорайзънс България и Искра Цанкова

03
Ивелина Златарева, Офис мениджър в Хорайзънс България и Искра Цанкова

04
Сертификат

About the Author

Horizons е консултантска фирма с над 14-годишен опит на пазара в България, специализирана в подбор на персонал на средно управленско и експертно ниво. Компанията комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. Ние предлагаме многообразие от възможности за кариерно развитие в контекста на различни проекти, компании и функции. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта №2118, валиден от 27.09.2016.