СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Мениджър за един ден 2018

Хорайзънс България участва в инициативата “Мениджър за един ден” на JA Bulgaria.

Целта на инициативата е да спомогне кариерната реализация на ученици и студенти, като се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. Тазгодишното 17-то издание се проведе на 30 октомври.
Наш гост като Мениджър дигитални комуникации беше Изабела Башлийска, която е студентка първи курс в Нов Български Университет, специалност Реклама. Тя е завършила Национална гимназия за древни езици и култури „Константин Кирил-Философ“ в гр. София. Интересува се от онлайн реклама, маркетинг в социалните медии. Нейните бъдещи планове са свързани с магистратура в чужбина, но след това тя иска да работи в България.

Изабела сподели с нас своите впечатления след края на работния ден:

„Хорайзънс е много интересна и иновативна компания. Те не просто “хедхънтват” хора, те създават връзка с всеки един техен клиент. Атмосферата в офиса е весела и приятелска, но все пак професионална. За един ден успях да науча много от тях. Моят ръководител за деня беше Димитрина, която е пълна със знания и интересна информация, която аз с радост приех. Беше един страхотен ден и се надявам да видя отново целия екип.“

02
Част от екипа на Хорайзънс България с Изабела

02
Сертификатът