СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОРИЗПРАТИ CV

Козметик/ Кинезитерапевт

Козметик/ Кинезитерапевт

Нашият клиент- Beauty One Medical e компания, вносител и представител на множество световноизвестни професионални марки за маникюр, педикюр и тяло от САЩ, предназначени предимно за професионална употреба в салони за красота и спа центрове.

Beauty One Medical -София става представител на Beauty One Румъния на територията на България с шоурум, който предлага: курсове за обучение и усъвършенстване, услуги по естетика на лице и тяло.

За новооткрития шоурум търсим специалисти за позиция: Козметик/ Кинезитерапевт

Задължения :

– извършване на процедури за лице и тяло с оборудване и продукти в център за красота Beauty One Sofia / шоурум

– познаване на продуктите в портфолиото

– познаване на конкуренцията

– постоянно поддържа контакт с търговския представител с цел постоянно популяризиране и развитие на съществуващите образователни програми.

– предлага теми, които са от интерес за курсовете по красота, така че постоянно да бъде развивано образованието в областта на разкрасяването

– изготвя доклади по отношение на извършваната дейност.

– тества ново оборудване, за да удостовери потенциала му, за да бъде въведено в портфолиото на компанията

Идеалният кандидат притежава :

– Предимство е диплома за козметик/ терапевт

– Английски език – задължителен

– Предишен опит се счита за предимство

Компанията предлага :

– Атрактивно трудово възнаграждение

– Трудов договор

– Осигурено е обучение за запознаване с продуктите и оборудването от портфолиото в БУКУРЕЩ / СОФИЯ

– Възможност за работа в среда, ориентирана към отлични постижения

– Възможността да бъдете част от амбициозен екип в непрекъснато разрастване

– Подкрепа в изграждането на успешна кариера.

– Предлага се възможността, освен работа в естетическия център според опита, напредвайки към позицията на обучител/треньор за други центрове за красота. За образователната част се предлагат Бонуси на демонстрация / курс.

* Дневната програма е от понеделник до петък / събота веднъж на всеки 2 седмици. Другите уикенд дни са неработни, но в изключителни случаи, известни много преди (специални събития, търг за красота, събития) се работи.

Ако смятате, че отговаряте на посочените по-горе изисквания и желаете да станете част от екип от професионалисти, моля, изпратете актуална автобиография.
Всички данни, предоставени от вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на подбора.

Horizons е консултантска фирма с 18-годишен опит на пазара в България, специализирана в подбор на персонал на управленско и експертно ниво. Компанията комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. Ние предлагаме многообразие от възможности за кариерно развитие в контекста на различни проекти, компании и функции.

Хорайзънс България, притежава Лиценз за посредническа дейност №2118, валиден от 27.09.2016 г.