+359 2 963 43 23
Следвайте ни
КАРИЕРНО ИЗЛОЖЕНИЕ „ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА НА УСПЕХА 2016“

КАРИЕРНО ИЗЛОЖЕНИЕ „ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА НА УСПЕХА 2016“

Кариерно изложение „Златната ябълка на успеха” 2016
13 май (петък) 2016 г., 10-17 часа, Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски”

Факултетът по класически и нови филологии и Кариерният център на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съвместно с Хорайзънс България организират кариерното изложение „Златната ябълка на успеха” 2016. Четвъртото издание на събитието е насочено специално към студентите от ФКНФ и славянските филологии към СУ „Св. Климент Охридски“.

Кои са участниците, които каним?

Водещи български и международни компании от всички сектори на бизнеса – компании в сферата на ИТ, телекомуникации и BPO, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, банки, НПО и организации с идеална цел. „Златната ябълка на успеха” 2016 дава възможност на всяка една компания, бизнес или неправителствена организация, да се срещне с изучаващите чужди езици кандидати за работа и стаж.

all

Nikolai

people

team

About the Author

Horizons е консултантска фирма с над 14-годишен опит на пазара в България, специализирана в подбор на персонал на средно управленско и експертно ниво. Компанията комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. Ние предлагаме многообразие от възможности за кариерно развитие в контекста на различни проекти, компании и функции. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта №2118, валиден от 27.09.2016.