СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

ПОЛЗИ ОТ ВРЕМЕННО НАЕМАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ

 • ПОЛЗА ГЪВКАВОСТ

Kато клиент може да се възползвате от гъвкавостта, която предоставя услугата по лизинг на персонал, като използвате човешки ресурси според текущите ви нужди. Вашата компания може да избере да наема хора за дълъг или за кратък период от време, без да увеличава броя на служителите.
 • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОЦЕНКА И БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ

Когато наемете временен служител, имате време да направите оценка на представянето му. Ако одобрите работата му, може да го наемете за следващ проект. Ако сметнете, че е подходящ за компанията ви, може да му предложите постоянна позиция. Ако сметнете, че не е подходящ, то не сте обвързани с него след приключване на проекта.
 • ДОСТЪП ДО МЕСТНИ ТОП ТАЛАНТИ

Не е необходимо клиентите/работодателите да имат опит в намирането на топ таланти. Лизинговата компания (employer of record) ще го направи вместо тях като допълнителна услуга, ако е необходимо.

 • ПОЛЗА УДОБСТВО

Когато наемете временни служители, посредникът поема редица отговорности, което улеснява вашата работа. Посредникът може да назначи служителите, да изчислява и администрира изплащането на възнаграждения и осигуровките, като изготвя необходимата документация.
 • ПОЛЗА ЕКСПЕРТИЗА

Лизинговите компании (professional employment organizations) имат експертиза да координират с данъчните агенции и други служби, да спазват необходимите документи, необходими за новия персонал. С това работодателите могат да гарантират, че ще подадат тези документи с минимални грешки от тяхна страна.

 • СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УМЕНИЯ

Някои проекти изискват умения, компетенции и образование, каквито персоналът ви няма. В тези случаи наемането на временни служители с конкретни умения биха ви дали възможност да приключите проекта без затруднения.
 • ФИНАНСОВА И ПРАВНА ОПТИМИЗАЦИЯ

При ненужен ресурс не е необходимо да плащате солидни обезщетения и да носите правен и репутационен риск от процедури по съкращения на персонал.
 • СПЕСТЯВАНЕ НА ПАРИ

Разходите за работа с лизингови агенции обикновено са по-евтини от наемането на специалисти по счетоводство и човешки ресурси. Услугата за отдаване под наем на персонал също спестява пари на компаниите по време на криза, когато оцеляването и адаптирането на бизнеса са от решаващо значение.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ    I have read and accepted the Privacy Policy of Horizons Bulgaria ltd. / Запознат съм и приемам Политика за защита на лични данни Хорайзънс България ООД.  ОЩЕ ПО ТЕМАТА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

   

  КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

   

  УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

  Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

  EXECUTIVE SEARCH

  Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

  ХЕДХЪНТИНГ

  Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

  HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

  Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

  ОБУЧЕНИЯ

  Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

  ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

  Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.