ПОЛЗИ ОТ ВРЕМЕННО НАЕМАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ

 • ПОЛЗА ГЪВКАВОСТ

Наемането на временни служители ви дава възможност да се адаптирате към различни ситуации, пред които ви изправя бизнесът. При отсъствие на постоянни служители поради отпуск по майчинство, болнични, отпуски или дългосрочни обучения използването на услугите на посредник, който осигурява временна работа, ще ви позволи да не прекъсвате работния процес. Някои браншове със сезонна натовареност изискват допълнителен персонал през пиковете. В други случаи временно се разраства част от бизнеса на компанията. Способността да се възползвате от временната работна сила ви позволява да реагирате на промените на пазара.

 

 • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОЦЕНКА И БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ

Когато наемете временен служител, имате време да направите оценка на представянето му. Ако одобрите работата му, може да го наемете за следващ проект. Ако сметнете, че е подходящ за компанията ви, може да му предложите постоянна позиция. Ако сметнете, че не е подходящ, то не сте обвързани с него след приключване на проекта.

 

 • ПОЛЗА УДОБСТВО

Когато наемете временни служители, посредникът поема редица отговорности, което улеснява вашата работа. Посредникът може да направи подбора, той наема служителите, изчислява и администрира изплащането на възнаграждения и осигуровки, изготвя необходимата документация.

 

 • СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УМЕНИЯ

Някои проекти изискват умения, компетенции и образование, каквито персоналът ви няма. В тези случаи наемането на временни служители с конкретни умения биха ви дали възможност да приключите проекта без затруднения.

 

 • ФИНАНСОВА И ПРАВНА ОПТИМИЗАЦИЯ

При ненужен ресурс не е необходимо да плащате солидни обезщетения и да носите правен и репутационен риск от процедури по съкращения на персонал.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ  I have read and accepted the Privacy Policy of Horizons Bulgaria ltd. / Запознат съм и приемам Политика за защита на лични данни Хорайзънс България ООД.

   

  КАКВИ УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

  Подбор на персонал

  Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

  Executive management search

  Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

  Хедхънтинг

  Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

  On site recruiter

  Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

  Обучения

  Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

  Лизинг на персонал

  Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.