СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

ДРУГИ ФОРМИ НА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

АУТСТАФИНГ

В този случай компанията, която представя услугата по лизинг на персонал, не участва в набирането на персонал, а по-скоро назначава при себе си служители, които вече работят за клиента. Всъщност персоналът е един и същ и продължава да работи в същата компания. Този тип назначение е подходящ за фирми, които са в добро финансово състояние, но е необходимо намаляне числеността на персонала по различни причини – листване на борсата, първично публично предлагане (IPO), специфична корпоративна политика и други.

АУТСОРСИНГ

Една компания предоставя на друга да извършва част от нейните дейности. Компанията-клиент използва тези изнесени от фирмата услуги, не само труда на служителите. Това е подходящо решение за съпътстващи дейности като поддръжка, почистване, спомагателни дейности, които не са от първостепенна важност за спецификата на бизнеса и могат да варират по отношение на натовареността в работата.

АДМИНИСТРАЦИЯ НА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Аутсорсингът на дейности – регистриране и администриране на трудови договори, допълнителни споразумения и приложения, ТРЗ, администриране на възнаграждения, обезщетения и помощи, бонуси, болнични, отпуски и други – под форма на услуга, се предоставя на консултант на място в компанията-клиент. Подходящо е за малки компании, в които броят на административния персонал не може да оправдае нуждата от специална позиция, която да обслужва ТРЗ; също и в случаите, когато се изисква пълна конфиденциалност на информацията.

Прочетете за Ползите от лизинг на персонал по време на криза.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ    I have read and accepted the Privacy Policy of Horizons Bulgaria ltd. / Запознат съм и приемам Политика за защита на лични данни Хорайзънс България ООД.  ОЩЕ ПО ТЕМАТА ФОРМИ НА ЛИЗИНГА НА ПЕРСОНАЛ

  КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

  УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

  Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

  EXECUTIVE SEARCH

  Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

  ХЕДХЪНТИНГ

  Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

  HR СПЕЦИАЛИСТ ПОД НАЕМ

  Услуга за специално ангажиран Експерт по подбор на персонал, който да работи на място и изцяло за Клиента.

  ОБУЧЕНИЯ

  Фирмата предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

  ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

  Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.