СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

 

Хорайзънс България ООД е създадена през 2003 г. и работи в областта на: подбор на персонал, лизинг на персонал, счетоводни услуги, обучения, консултации по човешки ресурси, европейски проекти и различни други бизнес услуги.

ПЪРВОНАЧАЛНО ПЛАЩАНЕ

Дължима сума по изготвяне и подаване на документация за кандидатстване в ИСУН 2020: 150лв без ДДС

ФИНАЛНО ПЛАЩАНЕ

При одобрение на подадения проект, клиентът дължи 10% от одобрената помощ за управление и отчитане на проекта. Първоначалната сума от 150лв следва да бъде приспадната от финалното плащане.

ВАЖНО:

За да бъде изготвен и подаден проекта, Клиентът следва да предостави необходимата счетоводна и друга информация, както и да има валиден КЕП на фирмата, която ще кандидатства или на представляващите я лица.

Изпратете ни запитване


 

КАКВИ HR УСЛУГИ ПРЕДЛАГАМЕ

 

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА

Хорайзънс България използва натрупаната в годините HR експертиза, за да предложи професионално управление на работодателска марка

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс България специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

ХЕДХЪНТИНГ

Директен и конфиденциален подход за подбор на персонал, ориентиран към високо квалифицирани професионалисти, които не са в процес на активно търсене на работа.

EXECUTIVE SEARCH

Директно привличане на висок мениджмънт се осъществява от нашата консултантска практика за стратегически подбор на топ професионалисти от Horizons Executive Search.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ

Хорайзънс е лицензирана фирма, която осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.