СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛИЗПРАТИ CV

Инициативи с младежи от SOS детски селища

Инициативи с младежи от SOS детски селища

Във връзка с 15 годишнината на Хорайзънс България, разширяваме инициативите си под мотото „Следващите 15“. На 22. Юни 2018 г. в офиса ни имахме гости. Гости ни бяха деца на възраст между 12 и 18 години от SOS детски селища от София.

Събитието се организира съвместно от Хорайзънс България и две SOS селища от кв. Овча Купел, София. То е част от поредица дейности, с които искаме да сме полезни в професионалната реализация на младежите.

Целта на първата ни среща беше да се запознаем с децата, въвеждайки ги в реална работна среда. Друга наша цел е да сме им полезни с практически насоки за кариерно ориентиране на пазара на труда.

На тази първа среща всеки от консултантите на Хорайзънс имаше възможност да се представи пред групата младежи и да сподели с тях своите компетенции. Дадохме възможност на нашите гости да се запознаят с реална работна среда, да се разходят из офиса ни и да застанат на нашите места. Някои от тях се почувстваха наистина комфортно.

Най-полезни, и за нас като домакини, и за гостите ни, бяха индивидуалните дискусии и консултации за кариерна реализация и развитие, задълбочени насоки за изготвяне на CV и мотивационно писмо, основни техники при търсене на работа в интернет пространството и съвети при кандидатстване. Колегите с удоволствие споделиха опита и знанията си с младежите.

Вярваме, че тази наша първа среща с децата от SOS детски селища е началото на нови приятелства и партньорства. Приветстваме желание от страна на нашите клиенти да се присъединят към нас и тази инициатива. Готови сме да бъдем мост между бизнеса и зрелостниците от тези селища и да помогнем за успешен кариерен старт на младежите.

04
04
04
04

 

За връзка с нас