СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Хорайзънс България на „Кариери и студенти 2017“ в НБУ

Хорайзънс България на „Кариери и студенти 2017“ в НБУ

 

Хорайзънс България ще вземе участие във Форум „Кариери и студенти 2017“, Тръмплин в кариерата в Нов Български Университет (НБУ) на 6 април 2017 г.

 

Нашите колеги Десислава Георгиева, консултант подбор на персонал, и Мирослав Маринов, експерт обучения, ще ни представят на щанд 12, който се намира до библиотеката до задния вход на 1 корпус. Темите на форума са насочени към подпомагане на професионалната реализация на студентите.

 

От 14:00 до 14:45 същия ден в Център за книгата (книжарница на корпус 1) в НБУ ще имаме презентация в Дискусионния панел на тема: Как да представя успешно себе си. Тя ще включва ключови компоненти при кандидатстването за работа като CV, мотивационно писмо, лично интервю с работодателите. Всеки трябва да има уникално CV, което да отразява самия него – както професионално, така и личностно. Защото първата селекция винаги е по документи, а никой не иска да бъде отхвърлен още в начален етап. Стигнете ли до лична среща с работодател, сте изминали половината път, но как да бъдете неотразими? На всички студенти, проявили интерес, ще дадем съвети за оформяне на документите при кандидатстване. Също ще дадем насоки при провеждане на лично интервю с компаниите – бъдещи работодатели.
Повече информация за събитието можете да разгледате тук: http://www.karieri.nbu.bg/

За връзка с нас