СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Хорайзънс България отпразнува 15 си рожден ден с торта и селфи

Хорайзънс България отпразнува 15 си рожден ден с торта и селфи

 

Екипът на Хорайзънс България отбеляза 15-ата си годишнина с елегантно парти в Гранд Хотел София, заедно със свои приятели, клиенти и съмишленици. На събитието присъстваха представители на фармацевтичния, Retail, Real estate, IT, банковия и финансовия сектор, партньори на Хорайзънс през годините и до днес.

Празничната атмосфера в залата беше допълнена от качествените напитки, вкусната храна и музиката на живо. Гостите имаха възможност да се запознаят помежду си и да си припомнят успехите, предизвикателствата и забавните моменти с консултантите на Хорайзънс. Гвоздей на вечерта беше огромната торта, от която всички опитаха и останаха много доволни.

В разгара на празненството изпълнителният директор на компанията спонтанно реши да направи селфи с всички гости, въпреки присъствието на професионален фотограф. Опитът завърши с леко размазана снимка, поради изискванията на GDPR, която улови и духа на празненството.

15 години Хорайзънс – какво ни очаква

“Планирането е като ритуален танц за дъжд – няма да завали, но ще станем по-добри танцьори”, каза основателят на Хорайзънс Милен Иванов. Той обаче не отрече, че планирането е важна част от правенето на бизнес.

Милен благодари на всички които работиха в и с компанията през тези години. За разлика от него Николай Николов, CEO и партньор в Хорайзънс, реши да благодари на конкурентите и на клиентите, които са избрали услугите на друг. “Така разбираме, че сме живи”, каза той. “Това са хората, които ни правят по-конкурентни и които ни помагат да оценим това, което имаме. Те ни помагат да разпознаваме истински качествените хора.”

И Милен, и Николай се съгласиха, че бъдещето и масовото навлизане на технологиите в работата и в живота ни ще донесат много промени.

“Това, което няма да се промени е, че подбора на персонал ще бъде най-централната и най-важната стратегическа функция в една организация”, увери всички Милен Иванов. “От това идва силата и енергията на организацията.”