СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

H.bot като технологична иновация за HR екипите

H.bot като технологична иновация за HR екипите

На 14 август 2019 г. в София се проведе събитие на тема: „Технологични иновации в подкрепа на HR екипите“ . То беше организирано от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) специално за членовете на асоциацията.

Ние от Хорайзънс България разказахме за H.bot – довереният асистент на рикрутърите в процеса по подбор.

Събитието съчетаваше различни формати: дискусии, демо и case studies, а основната му цел беше да запознае HR професионалистите с още един аспект от дигитализацията на тяхната функция. Лектори бяха представители на Horizons и Abilitics – истински практици в областта на технологиите, съотнесени към управлението на хора!

Ние от Хорайзънс България разказахме за H.bot – довереният асистент на рикрутърите в процеса по подбор.

Обсъдихме защо точно сега е моментът за развиване на дигитални продукти и как те влияят върху професионалния ни живот, и начина ни на комуникация. Поговорихме за влиянието и добавената стойност на технологичните новости върху подбора на персонал, кандидатското преживяване и задържането на служители. Също така представихме нашият Виртуален асистент на аудиторията и те имаха възможност да „поговорят“ с него.

Благодарим на всички за интересните въпроси и положителната обратна връзка!

От 19 август всеки би могъл да се запознае с виртуалният ни асистент H.bot в Месинджър (m.me/HR.Chatbot.Horizons). H.bot може да даде информация за Хорайзънс и услугите, които предоставя, както и за отворените позиции, по които работят нашите консултанти.

По-долу може да разгледате снимки от събитието:

Изпратете ни запитване за Чатбот