+359 2 963 43 23
Следвайте ни
„Златната ябълка на успеха“ стимулира нови форми на взаимодействие

„Златната ябълка на успеха“ стимулира нови форми на взаимодействие

„Златната ябълка на успеха“ стимулира нови форми на активно взаимодействие между реалния бизнес и университета

„Мисията на „Златната ябълка на успеха“ не е само да свърже бизнеса със студентите, но и да стимулира търсенето на нови форми на активно взаимодействие помежду им“, заяви гл.ас. Георги Няголов, помощник декан на Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет, при откриването на петото издание на кариерното изложение.

На 27 април в Аулата на Софийски университет водещи български и международни работодатели представиха възможности за работа и стаж на студенти, владеещи чужди езици, като някои от тях имаха и допълнителни управленски и икономически компетенции. 25 фирми и неправителствени организации се срещнаха основно със студенти, които изучават европейски и източни езици, стопанско управление, право и други специалности. Специалистите по подбор на кадри коментираха, че високото ниво на академична подготовка на кандидатите е предпоставка за успешна кариера, но е необходима и по-голяма лична активност при търсенето на стаж и работа.
Форумът се организира от Кариерния център към Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съвместно с Хорайзънс България, с медийното партньорство на rabota.bg. За първа година изложението се проведе в партньорство с Факултета по славянски филологии и Стопански факултет.
В края на форума бяха изтеглени и имената на печелившите в томболата с награди, осигурени от самите изложителите.
04

Галина Димитрова от Хорайзънс България със студенти, Източник: Софийски университет

 

04

Част от екипа на Хорайзънс България

 

04

Николай Николов, управител на Хорайзънс България, на преден план и Георги Няголов,
помощник декан на Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет

 

04

Христина Иванова от Хорайзънс България дава награда на печеливша студентка

 

04

За връзка с нас

About the Author

Horizons е консултантска фирма с над 13-годишен опит на пазара в България, специализирана в подбор на персонал на средно управленско и експертно ниво. Компанията комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. Ние предлагаме многообразие от възможности за кариерно развитие в контекста на различни проекти, компании и функции. Лиценз от Националната Агенция по Заетостта №2118, валиден от 27.09.2016.