СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Връчване на годишни ЧР награди на БАУХ 2017

Връчване на годишни ЧР награди на БАУХ 2017

На 11 Януари 2018 г. в Рейнбоу Плаза се проведе церемонията по раздаване на годишните ЧР награди на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) за 2017 г. Преди връчването на наградите имаше организиран елегантен коктейл, на който номинираните участници и гостите имаха възможност да се поздравят преди церемонията. Домакините се бяха постарали да създадат уютна обстановка, придружена с музикално оформление, изложба и напитки.

Хорайзънс България е член на БАУХ от 2006 г. Част от нашия екип се включи в Годишната церемония по връчване на годишните награди в гилдията на човешки ресурси. Колегите ни, които взеха участие, бяха: Николай Николов, управляващ съдружник, Галина Димитрова, мениджър подбор, Десислава Георгиева, консултант подбор, Десислава Пенчева, административен и ЧР специалист, Деспина Янушева, асистент ЧР и Ина Георгиева, офис мениджър.

На събитието присъстваха познати и непознати колеги и партньори от гилдията. Те се забавляваха в компанията на специално подбрана програма от класически и екзотични танци и музикални изпълнения. Традиционно след връчването на наградите, вечерта приключи с тегленето на наградите от томболата на Асоциацията.

На събитието бяха раздадени наградите на победителите в конкурса за 2017 г. Номинираните във всяка от осемте категории може да разгледате тук. Победителите можете да разгледате тук.
Екипът на Хорайзънс Бълагрия поздравява всички наградени и ненаградени колеги и пожелава една успешна Нова ЧР-ска 2018 година!