СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Работодатели набират служители директно от университета на „Златната ябълка на успеха“ 2017

Работодатели набират служители директно от университета на „Златната ябълка на успеха“ 2017

Работодатели набират служители директно от университета на „Златната ябълка на успеха“ 2017

На 27 април 2017 г., четвъртък, от 10 до 17 часа в Аулата на Софийски университет ще се състои кариерното изложение „Златната ябълка на успеха“ 2017. Студенти и хора, владеещи чужди езици и/или имащи икономически познания, ще имат възможността да се срещнат с представители на 25 фирми от различни индустрии – ИТ, телекомуникации и BPO, консултантски фирми, рекламни агенции, производители, търговски фирми, финансови институции, транспортни фирми и др.

Форумът се организира от Кариерния център към Факултета по класически и нови филологии към Софийски университет „Св. Климент Охридски“, съвместно с Хорайзънс България, в партньорство с rabota.bg. Събитието е ориентирано главно към студентите от Факултета по класически и нови филологии, Факултета по славянски филологии и Стопански Факултет към Алма Матер, но са поканени всички, с езикови и икономически познания.

Целта на „Златната ябълка на успеха“ е в пазара на труда да се включат едни от най-търсените кадри – експерти, както и неопитни висшисти, които следват атрактивни специалности.

Търсенето на филолози се увеличи значително през последните години, а в същото време всяка година от системата на висшето образование излизат по 15-20 хиляди висшисти, които след това често не намират работа, а в същото време имаме остър дефицит на служители със специализирани познания.

„В програмата на студент след трети курс задължително трябва да присъстват поне по едно подобно кариерно събитие месечно! За да следи тенденциите, да се запознава с различни компании от различни сектори, както и за да има по-добър шанс да бъде забелязан. Така те ще имат възможност да тренират своите умения да представят себе си, да структурират ясно послание към потенциалните работодатели, да получават и осмислят обратната връзка, която получават.“, казва Николай Николов, управител на „Хорайзънс България“.

Работодатели предоставят на участниците във форума и много награди – електронни устройства, технологични средства, дизайнерски CV-та, обучения и други материални награди. На събитието ще има и дискусионен форум, с участието на консултанти на „Хорайзънс България“ и rabota.bg, на тема „Как да избера най-доброто предложение за работа“. Той ще започне в 13 часа в Библиотечно-информационен център по англицистика и американистика в Ректората на Софийски университет.

Регистрацията за студенти продължава до 26.04.2017 г. Всеки студент може да се регистрира тук безплатно. За повече информация, записвания за „Златната ябълка на успеха“ и кариерни консултации, четете във Фейсбук тук, на страницата на организаторите или се свържете с Христина Иванова, hristina.ivanova@horizons.bg , тел. +359 887 188 308.

За връзка с нас