+359 2 963 43 23
Следвайте ни
„ЧАТБОТЪТ В УСЛУГА НА HR. КАК ДА УЛЕСНИМ ЖИВОТА НА РИКРУТЪРА?“

„ЧАТБОТЪТ В УСЛУГА НА HR. КАК ДА УЛЕСНИМ ЖИВОТА НА РИКРУТЪРА?“

На 14 декември 2018 г. се проведе презентация на ноухау в HR областта и съвместен проект на „Хорайзънс“ и „Умни“. Темата беше „Чатботът в услуга на HR. Как да улесним живота на рикрутъра?“. Събитието се състоя в Коуъркинг Work & Share, зала „d.house“.

Основната цел на събитието беше да представи новата ни услуга HU.bot, чатбот, автоматизиран асистент по подбор.
Събитието предизвика интерес сред гостите, представители на HR общността в България. Те имаха възможност да зададат въпросите си. Участниците в събитието получиха отговори относно ефективността на чатбота като асистент в рикрутмънт процеса, възможностите за интеграция в HR системите на компаниите, оптимизирането на ресурси и време.

Гостите се интересуваха най-вече от възможността чатботът да бъде интегриран в HR системите и от обратната връзка, която е способен да даде на кандидатите.

Всички останаха много доволни от факта, че автоматизираният асистент улеснява задачите на специалистите. Неговите функции спестяват много от административната работа, оставяйки възможност на рикрутърите да се съсредоточат върху по-интересната и ползотворна част от дейността си.

Самият HU.bot помогна в организацията на събитието, като прие заявките за участие и ги подреди в леснодостъпна база данни. Някои от гостите дори получиха напътствия в реално време от него как да стигнат до мястото на срещата.
Научете още за новата и уникална за България услуга HU.bot – автоматизиран HR асистент.