СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Хорайзънс България на Kариерно събитие в Американския Университет в България

Хорайзънс България на Kариерно събитие в Американския Университет в България

На 29 март 2017 г. в Американския университет в България (гр. Благоевград) Хорайзънс България ще вземе участие в събитието Business Week 2017 Vol. 1, Boost Your Career: CV and interview workshops with HR companies, организирано от Бизнес клуб към АУБГ.

 

Наши представители на място ще са колегите Христина Иванова, Консултант Човешки Ресурси и Координатор Връзка с университети, и Мирослав Маринов, Експерт Обучения. Екипът ни ще се срещне с всички студенти, проявили интерес към персонално презентиране пред работодатели и симулация на интервю.

 

Целта на тези срещи е нашите колеги да консултират студентите в техния кариерен път. Също така те ще ги посъветват как да подобрят своята автобиография (CV), как да създадат уникално и специфицирано мотивационно писмо. Добавената стойност за всички студенти, включили се в това предизвикателство, ще бъдат симулативните интервюта. Целта е студентите да почувстват реалната обстановка и атмосфера по време на интервю. В края на всяка на всяка среща със студентът ще бъдат обсъдени свободните позиции в Хорайзънс България, които съответстват на неговите компетенции и квалификация.
Повече информация за събитието можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/events/1716694788620997/permalink/1720449188245557/

За връзка с нас