СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА УСЛУГИ ПО ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ +359 886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ * ИЗПРАТИ CV ☎ @ КОНТАКТИ

Horizons Bulgaria е компания, специализирана в подбора на персонал на средно и експертно мениджърско ниво, базирана в София, България. Предлагаме разнообразие от HR услуги, включително търсене и подбор на персонал, оценка и развитие на таланти, HR консултации и обучения. Компанията работи с различни сектори на икономиката, предоставяйки специализирани решения, съобразени с конкретните нужди на своите клиенти.

АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ УСЛУГИ

Като Агенция за подбор на персонал ние предлагаме разнообразие от услуги, които помагат на организациите да намират и наемат подходящи кандидати за свободните си позиции.

Подбор и селекция на персонал

Това е основната услуга, при която агенциите използват своите бази данни, мрежи и методи за търсене, за да идентифицират потенциални кандидати за специфични позиции. Процесът обикновено включва предварителна селекция, интервюта, проверка на референции и представяне на най-подходящите кандидати на клиента.

Изпълнителен подбор (Headhunting)

Тази услуга е насочена към набирането на висш мениджмънт и други ключови позиции. Headhunters активно търсят и подхождат към кандидати, които вече са заети и не търсят активно нова работа, но могат да се заинтересуват от нови възможности.

Оценка и развитие на персонала

Някои агенции предлагат услуги за оценка на компетенциите и потенциала на кандидатите чрез различни инструменти като психометрични тестове, асесмент центрове и развиващи програми. Това помага на работодателите да вземат по-информирани решения при наемането и да разработват стратегии за развитие на персонала.

Консултации по HR въпроси

Включва предоставянето на експертни съвети и подкрепа в области като стратегическо планиране на човешките ресурси, управление на таланти, разработване на политики за наемане и задържане на персонал.

Обучения и развитие

all training coursesПредлагане на обучителни програми и работилници за развитие на уменията на персонала, лидерски умения, комуникационни умения, управление на екипи и други.

Временен персонал и аутсорсинг

Някои агенции предлагат услуги за временна работа и аутсорсинг, което позволява на компаниите да се адаптират гъвкаво към променящите се бизнес нужди, като наемат персонал за краткосрочни проекти или за определени периоди.

Работа със специализирани позиции

Специализирани агенции предлагат подбор за конкретни индустрии или области, като IT, финанси, здравеопазване, строителство и др., където е нужен специфичен набор от умения и опит.

CВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА HR УСЛУГИ И ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
☎ 0886 83 71 81

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА
ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ И HR КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

Тези услуги могат значително да улеснят процеса на набиране и да подобрят качеството на наемането, като същевременно намалят времето и ресурсите, необходими за работодателите да намерят подходящи кандидати.
Horizons Bulgaria използва различни методики и подходи за идентифициране на най-подходящите кандидати за специфични мениджърски и специалистски позиции, като се стреми да осигури високо качество на услугите и добавена стойност за своите партньори. Освен традиционните методи за подбор, компанията може да използва и иновативни инструменти като оценъчни центрове, психометрични тестове и професионални симулации, за да гарантира оптимално съответствие между кандидатите и изискванията на работните места.