+359 2 963 43 23
Follow us
ИЛИЯНА НОВАКОВА ЗА “ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА НА УСПЕХА 2017”

ИЛИЯНА НОВАКОВА ЗА “ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА НА УСПЕХА 2017”

Илияна Новакова: На „Златната ябълка на успеха“ има толкова много фирми, с възможности за развитие, че ще е голям пропуск, ако не го посетите!

„Златната ябълка на успеха“ 2016 даде възможност на Илияна Новакова, бакалавър по Японистика от Софийски университет, да намери работа. Разберете как и последвайте примера й! Очакваме Ви на 27 април 2017 г. в Аулата на Алма Матер.

Здравей, как се казваш и каква е твоята специализация? 4

Илияна Новакова, Бакалавър Японистика, Софийски университет.

 

Кое те привлече да участваш в „Златната ябълка на успеха 2016“? Твоите три причини да се включиш бяха…

1)Тъй като е събитие, ориентирано изцяло към филолози. 2) Възможността да говориш директно с работодателя. 3) Разнообразието компании от различни сфери.

 

Поздравления за кариерния ти успех след изложението! С какво те привлече твоя нов работодател?

Благодаря! Привлече ме с позитивното си отношение и уважение към мен като работник. С това, че спрямо изискванията си предлага добро възнаграждение и различни бонуси, както и поле за развитие.

 

Защо би препоръчала на своите състуденти да посетят изложението „Златна ябълка на успеха 2017“?

Бих го препоръчала, тъй като дава реална преценка за пазара в момента, какво е търсенето и колко сме конкурентноспособни като филолози. И не на последно място – на изложението има толкова много фирми, с възможности за развитие, че ще е голям пропуск, ако не го посетите. Само за няколко часа, спестявате дни и месеци наред самостоятелно търсене и проучване – докато на изложението всичко е събрано на едно място.

 

Какъв е твоят съвет към участниците в „Златна ябълка на успеха 2017“?

Не се притеснявайте да задавате въпроси, всъщност колкото повече задавате, толкова по-добре. Хубаво е и да се замислите в каква област бихте се насочили, тъй като при такова многообразие от фирми, една първоначална посока е добро начало.

About the Author

Horizons is a leading recruitment company specializing in expert and middle management positions with 14 years of experience on the Bulgarian market. Our team consists of business oriented consultants with industrial specialization, professional understanding of the business trends and a pro-active approach towards recruiting and hiring through different methodologies and innovations. Horizons owns license №2118 from 27.09.2016.